Aktywne Wpisy

MonazoPL +133
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
Mega_Smieszek +246

Skąd się wzięła durna rada chcesz poznać kobiete i znajomych idź na plaszówki. Kobiety chcą faceta w typie DiCaprio i żaden DiCaprio nie spędza wieczorów na graniu w gry planszowe przy piwsku w kółeczku randomów...ludzie...
Planszówki to współczesne kółeczko dla przegrywów, przychodzą stare konie po 30-stce grać w karty i chińczyka.
Oni nie przychodzą nawet po to żeby pograć, tylko żeby jakąś babe poznać. Durne łby, już wiedzę jak jakaś młoda atrakcyjna kobieta idzie grać w gry planszowe z obcymi facetami o wyglądzie przegrywa którzy na tym spotkaniu planszówkowym będą pouczać ją jak ma grać i popisywać się przed nią że wygrali w karty, przegrywy w obecności kobiety tak się zachowują.
Planszówki przyciągają takich samych desperatów jak kiedyś kursy tańca na które przychodziło stado przegrywów i ani jednej baby.
Mentalność przegrywów mnie rozwala. Jak głupia musiałaby być baba żeby pomyśleć pójdę sama na kurs tańca znaleźć Alvaro lub ide pograć w karty do śmierdzącej meliny przegrywów może znajdę męskiego kolesia w typie DiCaprio który lubi grać w gry XDDD
W ogóle zauważyłem że ludzie z zaintersowaniami planszówkami gry, fantastyka nazywają siebie nerd.
Nerd to synonim słowa przegryw a oni określają siebie nerdami jakby to było pozytywne słowo.
Inteligentni ludzie nie spędzają czasu na durnowate gry dla dzieci, poza tym fecet któey gra w gierki i układa lego jest odpychający dla kobiet.
Speed dating to biznes do zarabiania na facetach melepetach którzy boją się zagadać w realu do kobiety i potrzebują żeby ktoś za nich zorganizował głupkowatą randkę w dziecinnym stylu. Na speed datingu kobieta czyuje się jak towar bo są obecne inne kobiety i tak sobie wybierają ludzi jak na taśmie i zapisują na karteczkach która im się podoba XD kto to gowno wymyślił?
@Pasterz30: widzisz a u innych działa. Dziwne nie.
@piotr_p0lak: Generalnie chodzi o wyjście do ludzi czy będą to planszówki czy coś innego nie ma znaczenia, wiadomo, że w wypadku osób, które kompletnie nie mają umiejętności społecznych to nic nie pomoże im zostaje tylko wykop i narzekanie i krytykowanie wszystkiego byle tylko nie dopuscić do siebie mysli, że to z nim jest coś nie tak.
@Pasterz30: to ja nawet na swoim doświadczeniu podam, że jak szukałem kogoś na wesele jako osoby towarzyszącej to zajęte koleżanki poleciły mi swoje nie zajęte koleżanki. Z jedną potem się nawet jakiś czas spotykałem. Innym razem poszliśmy większą ekipą do kina i dziewczyna ziomka wzięła swoją koleżankę i zaczęła
@orgin246 ziom, to trzeba bylo od razu pisac ze masz powyzej 180cm wzrostu. Cala ta dyskusja bylaby niepotrzebna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jest dużo miejsc gdzie można poznać potencjalną partnerkę ale to trzeba wyjść z piwnicy i zainteresować się czymś normickim
z drugiej strony ostatnio zyskałem dostęp do dużej grupki zoomersów i tam jak obserwuje to faktycznie jest
@piotr_p0lak: Niby gdzie. Nie poznałam przez całe życie fanek tej kobiety w spodniach. Przecież toto nawet przystojne nie jest.