Wpis z mikrobloga

Ale na wykopie Wam będą robić propagandę że po 10k zarabiają max ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podobny widok jest jeszcze na podkarpaciu, nie powiem pod którym szpitalem. Szpital wygląda jakby miał się rozlecieć, na oddziałach np. brakuje maseczek, prycze na salach jakby to więzienie było, posiłki w szpitalu dla pacjentów, że pies by się nawet tego nie chwycił, a pod szpitalem Lexusy i Mercedsy za pół bańki stoją.

Mentalnością Polska wciąż jest bliżej wschodu, aniżeli zachodu.

#lekarz #polska #lekarski #medycyna #zdrowie #zarobki #samochody
Ksiega_dusz - Ale na wykopie Wam będą robić propagandę że po 10k zarabiają max ( ͡° ͜...

źródło: GkyT7VFX0AAdDr-

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale na wykopie Wam będą robić propagandę że po 10k zarabiają max

@Ksiega_dusz: Bo zarabiają, tylko zapominają dodać, że to 2 lata po studiach i samej podstawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@muak47: potwierdzam, karetki mają garaż bodaj przy SOR w innym miejscu, garaż ze zdjęcia znajduje się przy wejściu do części szpitala gdzie znajduje się rejestracja, oddziały specjalistyczne itd. Co nie zmienia faktu, że blaszak pod samym wejściem dla VIPów to burżuazja
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: To jak najbardziej po ukraińsku. Wszak Wielka Ukraina jest znana z Wielkiej Korupcji a epidemia kolesiostwa w Krakowie to juz dowód namacalny. Czas na kwarantanne i lockdowny! Zamknąć lasy! ukraińcy też kradną grzyby i sprzedają na zachód.
  • Odpowiedz
Trudno nie napisać: trzeba się było uczyć? (

@mppmpmp: ale wiesz, ze chocby kazdy tutaj postanowil sie uczyc i byl w tym dobry, to nie kazdy lekarzem zostanie, BO SA LIMITY I NIE KAZDY SIE DOSTANIE?
A potem cyk, dochod 50 tysiecy miesiecznie, bo lekarzy brakuje i trzeba rywalizowac.
  • Odpowiedz
@100piwdlapiotsza: teraz mozna i to mi mowil nawet moj kolega od doradztwa podatkowego. Teraz jest ograniczenie. Wczesniej byly relacje afryakanskie. A pamietacie te zabawy z bankowozami co sobue Bentleye kupowano niby do tego celu ?
  • Odpowiedz
@100piwdlapiotsza: nie wiem. Teraz jest inaczej. Wczesniej bylo lepiej.
ja wole miec auto wlasne nowe, jak mi sie nie podoba kupuje nowe. Stare do dealera w rozliczeniu bo nie bede na zachodzie gadal z Januszami z Turcji/Bosni i sie targowal.
  • Odpowiedz