Aktywne Wpisy

wfyokyga +27
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
donfallo +35
źródło: temp_file4528602832762711303
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
źródło: temp_file4528602832762711303
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wynalazł on spółkę Doctor Sp z.o.o, która wykazała 2,5 mln przychodu z zakresu kompetencji lekarza rodzinnego i specjalistyki w zakresie ginekologii z Narodowym Funduszem Zdrowia.
Właśnie ta kompetencja lekarza rodzinnego zapaliła u mnie lampkę, że coś tu nie pasuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
I wiecie co? Mają oni stronę internetową - https://doctorkalisz.pl/ . Co na niej widzimy? Że to firma, która:
a) prowadzi poradnię lekarza rodzinnego zatrudniając 2 pediatrów, 3 internistów i 4 pielęgniarki
b) poradnię położniczo-ginekologiczną przyjmującą w 4 miejscach, praktycznie wszystkie pracują od poniedziałku do piątku, zajmuje się tym 3-8 lekarzy i 3 położne
c) poradnię reumatologiczną - tutaj już 1 lekarz, przyjmuje 2 razy w tygodniu
d) prywatny gabinet urologiczny
e) gabinet dietetyczny
Co to oznacza? Że typ wziął się za informacje finansowe zupełnie innej firmy, która (chyba, adresy się nie pokrywają) nawet nie ma poradni na terenie szpitala ( ͡º ͜ʖ͡º). Może być tak, że przy okazji tej firmy lekarze stąd prowadzą oddział w szpitalu, może być też tak, że w ogóle na nim nie pracują albo wydają szpitalowi faktury na zupełnie inne firmy.
I teraz proszę kolegę @tomasztomasz1234 o wyjaśnienie dlaczego wziął na swój celownik firmę, która prowadzi kilka gabinetów, zatrudnia co najmniej 23 osoby i w przynajmniej szybkim sprawdzeniu nie dotyczy w ogóle tematu rozgrzewającego media.
Pewnie nie pójdzie to tak viralowo jak oryginał, ale oznaczę te same tagi:
#polska #lekarz #lekarski #medycyna #csiwykop #gruparatowaniapoziomu #afera #ciekawostki #programista15k #biznes #zarobki #heheszki
źródło: temp_file1769711578645378738
PobierzCo znaczy zupełnie innej firmy? Firma znaleziona wg nazwiska udziałowca. To inny Dariusz Samulak? On nie pisał, że firma działa na terenie szpitala.
W sumie to w całym wpisie kontrowersyjna to jest otoczka, czyli wyszukiwanie potencjalnych haków, bo nie ma żadnego potwierdzenia, że
Ja zrozumiałem, że 2,5 mln to zarabia na kontrakcie ze szpitalem jako lekarz. A kontrakt jego firmy to następne 2,5 mln z NFZ.