Aktywne Wpisy

MonazoPL +76
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Je22 +297

źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz@donfallo: Jako wolontariusz z długim stażem mógłbyś mi proszę wyjaśnić co to znaczy "Przypadek ciężkiej depresji"?
Co to oznacza? To była młoda osoba po przejściach? Może starsza, której organizm nie daje rady... Przez to trzeba jej pomóc, bo sama nie jest wstanie.
@donfallo: W tym momencie stawiasz mnie pod ścianą... Doskonale znam słowa, które wyżej opisałeś...
Zakończmy remisem... Ty masz swoją racje, a ja swoją.
Pracujesz albo żyjesz ze starszymi osobami ( zgaduje i nie oceniam), jednak w moim rozumieniu to nie jest depresja.
2) Drugi scenariusz to po pewnym, krótkim epizodzie samo radzenia sobie w ten sposób zaczynasz czuć się lepiej, zauważasz że dalsze ciągnięcie tego nie ma sensu bo prowadzi do destrukcji i własnymi siłami oraz z pomocą