Wpis z mikrobloga

#mecz #reprezentacja #kibice #doping

Tak wygląda projekt oprawy na wczorajszy mecz. Oprawa nie została dopuszczona.

I tyle znamy faktów. Mnie bardzo ciekawi, skoro oprawa była taka świetna i nieszkodliwa, czemu do dzisiaj nikt nie wrzucił po prostu jej zdjęcia? Na pewno organizatorzy, którzy spędzili tygodnie na jej usprawnianiu, mają cały album jej tworzenia i finalnego efektu, dlaczego pokazują tylko projekt?
Serio, niektórzy urodzili się wczoraj jak myślą, że problemem była flaga z białym orłem. Co też nie pasuje mi, dlaczego ta oprawa była wnoszona ledwo 2 godziny przed meczem, przecież takie rzeczy szykuje się dużo wcześniej.
No i najlepszy spin prawicy z dzisiaj, że to przez złą policję mieliśmy race na murawie. Nie, race były, bo bydło to bydło i oni mają w dupie reprezentacje, mecz z Holandią, dla nich liczy się fakt, że mogą trochę pokrzyczeć na Tuska i złych lewaków. Najlepiej to pokazali wczoraj rzucając racami w naszego bramkarza i przerywając grę drużynie, która wyraźnie była w dobrym momencie meczu.
miki4ever - #mecz #reprezentacja #kibice #doping

Tak wygląda projekt oprawy na wczor...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miki4ever: zapewne flaga nie była problemem, tylko "kto" ją wnosił a tam może być długa kartoteka przewinień. Serio wierzysz, że chodziło tylko o flagę kulturalnych, pokojowych, nienagannych kibiców?
Zatem nie wiemy o co naprawdę chodziło, zawsze jest jakieś głębsze dno.
  • Odpowiedz
@miki4ever: a gdzie oni k---a mają zrobić zdjęcie tej flagi, która jest wielkości sektora? XDD Przecież na halach maluje się je w częściach, dopiero na stadionie pierwszy raz widać je w całości
  • Odpowiedz
@fredperry serio uważasz, że ta sektorówka na zdjęciu była powodem? A może przy okazji znowu jakiś baner uderzający w Tuska chcieli wywiesić? Może tym razem jakaś ruda wrona? Ziomki Nawrockiego robią politykę pisowi nawet na meczach reprezentacji. C--j z tym jaki był faktyczny powód, ważne że teraz można płakać w komentarzach, że wszystko wina Tuska - przekaz idzie w świat, orangutany to łapią, a jak pojawi się później informacja z prawdziwym
  • Odpowiedz
@miki4ever: To chodzi o jej wielkość, za taką oprawą będą się chować i odwalać np. race za które można dostać zamknięcie stadionu. Potem wpadli na pomysł, żeby ze swoich banerów zrobić taką kryjówkę.
  • Odpowiedz
@miki4ever: na pewno to co się działo wczoraj na Narodowym to żenada braku dopingu połączona z bydłem rzucającym race

Nie dało się słuchać tej żenady dobiegającej z trybun, tych żałosnych prób dopingu przez 100 ludzi xD

Dopingu zorganizowany musi wróci na Narodowy i tyle w temacie
  • Odpowiedz
@miki4ever: To jest w sumie ciekawe że projekt wygląda jak stworzony przez ChatGPT w 2 minuty (w porównaniu do przeciętnej oprawy klubu z ESA wygląda biednie), plus na stadionie były podobne flagi tyle że w mniejszym rozmiarze.
  • Odpowiedz
@Dominias: nie wiem co Ty ode mnie chcesz, ja tylko napisałem że nie da się zrobić zdjęcia tej sektorowki do jakiegoś typa, który sobie pewnie wyobrażał że była malowana na hali wielkości stadionu
  • Odpowiedz
  • 1
@fredperry oczywiście, że można zrobić zdjęcie, zwłaszcza jak nie są one malowane teraz. Generalnie zawsze takie fot robiliśmy, a to było 20 lat temu, dziwi mnie że teraz jak aparaty są w kieszeni tego się nie robi.
  • Odpowiedz
@miki4ever: to już trzeci projekt oprawy, która miała się niby pojawić, o którym się dzisiaj mówi xDDD

Coś nie mogą się zdecydować co to była za szmata, której nie pozwolono wnieść, bo wersje są już 3 jak dobrze liczę, a wcale się sprawą nie interesuję jakoś specjalnie. Pewnie jakby głębiej poszperać na kibolskich forach to już byłoby tych wersji z 8.
  • Odpowiedz