Aktywne Wpisy

yourgrandma +19
źródło: d97053e6ff42ef05b9b77c9d85e8a7c545e68d688b2cef26aebed7d82718e3a5
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Gurenge (Demon Slayer) 33.2% (69)
- Hadaka no Yuusha (Ousama Ranking) 9.1% (19)
- Król Szamanów (wersja polska) 43.3% (90)
- Mukanjyo (Vinland Saga) 14.4% (30)

Koner1391 +14
Życie w takich warunkach, to nawet nie jest wegetacja, żyjesz za karę, dosłownie
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: Screenshot_5
Pobierz

Tak wygląda projekt oprawy na wczorajszy mecz. Oprawa nie została dopuszczona.
I tyle znamy faktów. Mnie bardzo ciekawi, skoro oprawa była taka świetna i nieszkodliwa, czemu do dzisiaj nikt nie wrzucił po prostu jej zdjęcia? Na pewno organizatorzy, którzy spędzili tygodnie na jej usprawnianiu, mają cały album jej tworzenia i finalnego efektu, dlaczego pokazują tylko projekt?
Serio, niektórzy urodzili się wczoraj jak myślą, że problemem była flaga z białym orłem. Co też nie pasuje mi, dlaczego ta oprawa była wnoszona ledwo 2 godziny przed meczem, przecież takie rzeczy szykuje się dużo wcześniej.
No i najlepszy spin prawicy z dzisiaj, że to przez złą policję mieliśmy race na murawie. Nie, race były, bo bydło to bydło i oni mają w dupie reprezentacje, mecz z Holandią, dla nich liczy się fakt, że mogą trochę pokrzyczeć na Tuska i złych lewaków. Najlepiej to pokazali wczoraj rzucając racami w naszego bramkarza i przerywając grę drużynie, która wyraźnie była w dobrym momencie meczu.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzZatem nie wiemy o co naprawdę chodziło, zawsze jest jakieś głębsze dno.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-15_111613_www.kibice.net
PobierzNie dało się słuchać tej żenady dobiegającej z trybun, tych żałosnych prób dopingu przez 100 ludzi xD
Dopingu zorganizowany musi wróci na Narodowy i tyle w temacie
Fujka.
AI slop.
I ta korona z Tyskiego xD
źródło: 1000017232
PobierzCoś nie mogą się zdecydować co to była za szmata, której nie pozwolono wnieść, bo wersje są już 3 jak dobrze liczę, a wcale się sprawą nie interesuję jakoś specjalnie. Pewnie jakby głębiej poszperać na kibolskich forach to już byłoby tych wersji z 8.