Aktywne Wpisy

Tytyka +169
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +29
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

Tak wygląda projekt oprawy na wczorajszy mecz. Oprawa nie została dopuszczona.
I tyle znamy faktów. Mnie bardzo ciekawi, skoro oprawa była taka świetna i nieszkodliwa, czemu do dzisiaj nikt nie wrzucił po prostu jej zdjęcia? Na pewno organizatorzy, którzy spędzili tygodnie na jej usprawnianiu, mają cały album jej tworzenia i finalnego efektu, dlaczego pokazują tylko projekt?
Serio, niektórzy urodzili się wczoraj jak myślą, że problemem była flaga z białym orłem. Co też nie pasuje mi, dlaczego ta oprawa była wnoszona ledwo 2 godziny przed meczem, przecież takie rzeczy szykuje się dużo wcześniej.
No i najlepszy spin prawicy z dzisiaj, że to przez złą policję mieliśmy race na murawie. Nie, race były, bo bydło to bydło i oni mają w dupie reprezentacje, mecz z Holandią, dla nich liczy się fakt, że mogą trochę pokrzyczeć na Tuska i złych lewaków. Najlepiej to pokazali wczoraj rzucając racami w naszego bramkarza i przerywając grę drużynie, która wyraźnie była w dobrym momencie meczu.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNie wyciągałbym tak daleko idących wniosków jak autor, może tej obrazek najlepiej pokazuje jak ta oprawa miała wyglądać, dlatego się obrazkiem, a nie zdjęciem posługują. Ale jest to ciekawe i chętnie bym zobaczył jakieś zdjęcia flagi w realu. Podobnie jak paragon Berkowicza
Taki jak kiedyś? Nie dziękuję, lubię swoje zęby
@miki4ever: Bo oni tak powiedzieli, a jak wiemy kibole to ludzie honoru, co udowodnili na samym meczu.