Wpis z mikrobloga

#mecz #reprezentacja #kibice #doping

Tak wygląda projekt oprawy na wczorajszy mecz. Oprawa nie została dopuszczona.

I tyle znamy faktów. Mnie bardzo ciekawi, skoro oprawa była taka świetna i nieszkodliwa, czemu do dzisiaj nikt nie wrzucił po prostu jej zdjęcia? Na pewno organizatorzy, którzy spędzili tygodnie na jej usprawnianiu, mają cały album jej tworzenia i finalnego efektu, dlaczego pokazują tylko projekt?
Serio, niektórzy urodzili się wczoraj jak myślą, że problemem była flaga z białym orłem. Co też nie pasuje mi, dlaczego ta oprawa była wnoszona ledwo 2 godziny przed meczem, przecież takie rzeczy szykuje się dużo wcześniej.
No i najlepszy spin prawicy z dzisiaj, że to przez złą policję mieliśmy race na murawie. Nie, race były, bo bydło to bydło i oni mają w dupie reprezentacje, mecz z Holandią, dla nich liczy się fakt, że mogą trochę pokrzyczeć na Tuska i złych lewaków. Najlepiej to pokazali wczoraj rzucając racami w naszego bramkarza i przerywając grę drużynie, która wyraźnie była w dobrym momencie meczu.
miki4ever - #mecz #reprezentacja #kibice #doping

Tak wygląda projekt oprawy na wczor...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fredperry: wiesz, ale można zrobić zdjęcia mniejszych kawałków, myślę, że z zrobieniem zdjęcia całości też by sobie poradzili jakby chcieli. Gdzieś to malowali, gdzieś patrzyli jak to wygląda
Nie wyciągałbym tak daleko idących wniosków jak autor, może tej obrazek najlepiej pokazuje jak ta oprawa miała wyglądać, dlatego się obrazkiem, a nie zdjęciem posługują. Ale jest to ciekawe i chętnie bym zobaczył jakieś zdjęcia flagi w realu. Podobnie jak paragon Berkowicza
  • Odpowiedz
@miki4ever: @salanderek obstawiam ze sektorowka istniala, i byc moze Policja chciala by ja rozwinac, a tam podejrzewam ze w srodku byly po prostu race i przebrania. Tak sie wnosi glownie piro na stadiony (wbrew powszechnej opinii z wykopu, wcale nie w odbycie ;)).
  • Odpowiedz