Wpis z mikrobloga

#sebcel #frajerzyzmlm najbardziej w sebceleu rozpi*rdala mnie to że gdyby poświęcił czas i energie które zmarnował na perdolenie kocopołów w internecie na doskonalenie się w kładzeniu płytek czy czymś takim, to na brak hajsu by nie narzekał i mądrze go inwestując mógłby bardzo dobrze żyć. Ale nie, po co? Komu to potrzebne? Lepiej robić z siebie pośmiewisko w internecie za darmo i być niewolnikiem na baraku w Holandii.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 50
@makolem: nie, nie mógłby dobrze żyć, skąd w ogóle to stwierdzenie? Sebke jest głupi jak but i fakt że potrafi jako tako czytać, obsługiwać telefon i mieć prawo jazdy to są jego największe osiągnięcia
  • Odpowiedz
  • 2
@qbuteq: chyba masz rację, co prawda do układania płytek nie trzeba być bystrym, wystarczy nauczyć sie od kogoś dobrego i można byc głupim, ale dobrym, ale cały hajs i tak by p-----------ł na jakieś głupie mentoringi itp ;p
  • Odpowiedz
@makolem: mnie to że jak już zarobi jakieś grosze na magazynie to natychmiast je wywala na jakieś mentoringi innych oszustów i myśli że kiedyś to on będzie na ich miejscu XD
  • Odpowiedz
@makolem: tak tak te mity wykopków glazurnik 100k na start i terminy na 10 lat do przodu. Jakby zamiast bawić się w mlm rozwijał biznes glazurniczy to mając 30 jak teraz miałby oddziały w całej Polsce. Równie dobrze może parówki sprzedawać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@makolem: gość nie raz wspominał, że jest pasjonatem motoryzacji. Kupił by polerkę, hologramów na lakierze nie robił to by pieniądz kosił dobry. No i jak lubuje się w insta to i rolki z tego by wrzucał. Dobry montaż i marka wolf kar ditejling by rosła w siłę. Wykopki by zrobiły zasięgi
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@Wielki_D: dobry fachowiec, bardzo dobrze zarabia, wiem bo kilka mieszkań już wykańczałem i dom, a wy tiktokowe dzieci z kieszonkowym od mamusi to od sebka się za bardzo nie różnicie z waszymi wyobrażeniami o bogolstwie xd
  • Odpowiedz
@makolem: Sebastian skończył zawodówkę samochodową, więc wystarczyłoby mu być dobrym w wyuczonym zawodzie, nie musi się uczyć kładzenia płytek :)

nie, nie mógłby dobrze żyć, skąd w ogóle to stwierdzenie? Sebke jest głupi jak but i fakt że potrafi jako tako czytać, obsługiwać telefon i mieć prawo jazdy to są jego największe osiągnięcia

@qbuteq: Bez przesady. Każdy znał takiego Sebcela w swoim życiu. Tzw przeciętny Polak nie odbiega
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
nie, nie mógłby dobrze żyć, skąd w ogóle to stwierdzenie? Sebke jest głupi jak but i fakt że potrafi jako tako czytać, obsługiwać telefon i mieć prawo jazdy to są jego największe osiągnięcia

@qbuteq: Bez przesady, nie jest pośledzony jak bonzo, prostą pracę fizyczną mógłby bardzo dobrze wykonywać jakby ktoś ogarnął tego bancwoła
  • Odpowiedz