Aktywne Wpisy

Tino +11
Niebawem jadę z kumplem w długą i daleką podróż. Zapewne będziemy się wspólnie rozliczać w przeróżnych miejscach czy płacić czasem za siebie nawzajem. Płacić na miejscu będziemy zarówno gotówką, jak i kartami. Jaką polecacie prostą aplikację do wspólnych rozliczeń, żeby nikt nikomu nie był dłużny i można było zachować porządek przy wspólnych wydatkach?
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
źródło: ow16k8n3gykav9x3vop581fi9c68_shutterstock_1308414568
Pobierz
JankoBzykant89 +260
źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
Pobierz

#steam #gry #komputery #pcmasterrace
źródło: IMG_7990
Pobierz@Konto4Czarnolisto pewnie dlatego tez sie jeszcze nie w------i i maja monopol bo jednak zachowuja chociaz minimum przyzwoitosci. Robakowi w dzisiejszych czasach duzo nie trzeba, byle by Pan nie krzyczał
Steam zniszczył nośniki fizyczne.
@zboinek: przeczytałeś co napisałem?
Tylko z dwoma zastrzeżeniami:
- Gram raczej w stare gierki za 8-12zł.
- Nie kupuję żadnych gier na zapas i nie mam żadnego backlogu, żadnej "kolekcji pikseli", bo mnie to nie interesuje.
Ale osobiście lubię podejście jak ktoś ryzykuje z projektami i przeciera szlaki w różnych dziedzinach zamiast odcinać kupony i drenować w imię tabelek excelowych (mam na myśli brak abonamentów, reklam w trakcie użytkowania strony itd.).
A przelicznik złotówki na dolara jest kwestią niedbalstwa i mitowisizmu, przecież nie siedzą i nie debatują jak tu uwalić graczy z
¯\(ツ)/¯