@JankoBzykant89: i to ona robiła mu takie problemy przy rozwodzie? Coś mi świta że chłopak się mocno żalił w internecie na temat swojego rozwodu i tego jakie piekło stworzyła mu przy okazji jego ówczesna żona
@JankoBzykant89: wiadomo, ze Wójtowa zawsze na kasę leciała, Waldek był sławny, kariera stała otworem, dużo pieniędzy, ale był tak zaszufladkowany, że właściwie nie miał żadnej innej pracy, pieniądze się skończyły, to Wójtowa od razu do Wójta Kozioła poleciała, bo przekręty robił w Wilkowyjach.
Ciekawostka. Poprzedni mąż Wójtowej, czyli właśnie Waldek był kiedyś na wspólnej imprezie sylwestrowej z późniejszym mężem Wójtowej - Koziołem, w momencie, gdy jego żoną była Halinka, która
Ciekawostka. Poprzedni mąż Wójtowej, czyli właśnie Waldek był kiedyś na wspólnej imprezie sylwestrowej z późniejszym mężem Wójtowej - Koziołem, w momencie, gdy jego żoną była Halinka, która później wyszła za mąż za przestępce chada Solejuka.
@Serghio: tu się mylisz, kolego. Na tej imprezie sylwestrowej to był ksiądz proboszcz z Wilkowyj.
@JankoBzykant89: z tego co wiem to fejk, spotykali się ale nie byli maleństwem, a żoną Żukowskiego byłą jakaś inna babka, która go chyba puściła z torbami, tam były wielkie dramy, bo nawet gdzieś po wykopie hasał filmik z eksmisji czy co to było.
BTW Wioletta Arlak jest od Waldusia starsza o 7 lat, więc jeszcze nie ma tragedii
Walduś Kiepski był kiedyś mężem żony wójta z Rancza
źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
Pobierzźródło: 1000066626
PobierzCiekawostka. Poprzedni mąż Wójtowej, czyli właśnie Waldek był kiedyś na wspólnej imprezie sylwestrowej z późniejszym mężem Wójtowej - Koziołem, w momencie, gdy jego żoną była Halinka, która
źródło: Wielki_bal_crossover
Pobierz@Serghio: a to nie była alutka?
@Serghio: tu się mylisz, kolego. Na tej imprezie sylwestrowej to był ksiądz proboszcz z Wilkowyj.
@Hasselblad: Inna. Z tą nie ożenił się nawet. Z wiki:
źródło: image
Pobierz@peanut_whu: z Solejukową, czy ze swoją byłą szwagierką?
fajna ciekawostka, facet młodszy 7 lat od panny
to ja wam opowiem inną ciekawostkę, gdzie różnica wieku wynosiła 18 lat
źródło: 000GXK96YT9TFLQV-C124
Pobierzźródło: temp_file1837909518890760472
PobierzBTW Wioletta Arlak jest od Waldusia starsza o 7 lat, więc jeszcze nie ma tragedii
Komentarz usunięty przez autora