Aktywne Wpisy

Wrrronika +59
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#steam #gry #komputery #pcmasterrace
źródło: IMG_7990
PobierzTyle lat i trzymają fason i się nie dali pokusie, przecież jakby chcieli to by mogli tak się zeszmacić że hoho... Wyobraź sobie, abonament steam premium i reklamy, ograniczone opcje wyszukiwania bez premium, ograniczone miejsca na wishliście, itp. xD Mogliby doić, a jednak tego nie robią, szacun dla nich.
To samo Valve, które użycza ci gry, nie sprzedaje xD
O czym ty p--------z, jak maja w czymś udziału, to milkuja do zera, jedynie dlaczego nie ruchają platformy, bo się im nie opłaca i nie mają pomysłu
@PiersKurczaka: Polaków dymają c------m kursem 2 rok i Valve nie jest naszym wrogiem? Śmiechu warte.
Ommmmmm
Albo jak gaben się wykopyrtnie, bo nigdy nie masz 100% gwarancji jaka będzie wizja tego co przejmie biznes
Komentarz usunięty przez autora
Cyfrowo tylko nabywasz licencje, czy to do gier, czy to do filmów, czy to do muzyki. Tylko licencja
@PiersKurczaka: Fascynujące to jest dla mnie, jak p0laczki całują Steama
Niech to korpo wreszcie ogarnie przelicznik złotówki bo Polacy przepłacają za gry
@szmichal: o to to.
Pamiętam jak kiedyś wychwalałem google pod niebiosa, bo Gtalk zrobili otwarte na jabberze i wydali otwarty system na telefony - android.
A teraz? Coraz mniej projektów opensource, androida zamykają, szpiegują i wykreślili motto "dont be evil" xD