Wpis z mikrobloga

Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić paski okleiny w tym wzorze - akurat udało mi się kupić identyczny wzór okleiny. Słucham ekspertów.

#remontujzwykopem #budujzwykopem #kiciochpyta
maybe - Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no...

źródło: IMG_4496

Pobierz
  • 224
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie, mam dokladnie 11 takich miejsc do zamaskowania. Czekam na porady, a nie szydere :-D

@maybe: no to pierwszą poradą niech będzie, że partacze ci zwrócą kasę za czas, jaki poświęcisz za naprawę tego bubla
  • Odpowiedz
Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki

@maybe:
Zapłaciłaś ZA TO ?
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Powiem tobie tak, jak pierwszy raz w życiu to robiłem sobie, to zrobiłem to lepiej :D
  • Odpowiedz
@maybe: xDD żart prawda? przecież cała sztuka w listwach polega właśnie na tym by ładnie wyciąć w 45 stopni i te listwy da sie spokojnie tak uciac na ukosnicy
  • Odpowiedz