Wpis z mikrobloga

✨️ Czy warto ufać nowym deweloperom?
przy zakupie mieszkania braliście pod uwagę dewelopera i jego poprzednie inwestycje? u mnie w mieście kilka miesięcy temu ogłoszono budowę nowego osiedla którego miejsce trochę mi odpowiada ale niestety przed samym rozpoczęciem budowy inwestycję magicznie przejęła jakaś nowa marka z rąk sprawdzonego już w moim mieście dewelopera i teraz zastanawiam się czy to nie jest jakaś pułapka, dodam że teraz te osiedle i nowego dewelopera reklamuje artur szpilka co jeszcze bardziej mnie zniechęca xD
#mlawa #nieruchomosci #mieszkanie #patodeweloperka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Deweloper to też zawód, proszę o tym pamiętać. Głównie zawód dla rodziny.

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: tez bym nie ryzykowal, szczegolnie jak nowy deweloper bo przestrzeli koszty. Starzy maja ekipe, maja znizki budowlane i uklady. Malo prawdopodobne, ze padna. Z drugiej str. sa firmy, ktore sa dlugo, tez robia fuszere, a dalej sprzedaja mieszkania.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: lepsze mieszkania z drugiej ręki, wiesz jak wygląda już okolica, infrastruktura zrobiona, możesz się dowiedzieć czy sąsiedzi są normalni a i cena często jest ok i masz od ręki a nie czekasz za dziurą w ziemi i płacisz czynszojadowi
  • Odpowiedz