Aktywne Wpisy

Tytyka +61
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

to tuba propagandowa platformy obywatelskiej mająca na celu sprywatyzować sektor ochrony zdrowia w sidła sieciówek takich jak luxmed.
Jeśli macie usługi takiej sieciówki np. z pracy to dobrze wiecie jak wyglądają terminy, a jak jesteście z branży - jak się traktuje medyków.
Zajrzyjcie sobie do tego jakie wpisy w przeszłości postowało to konto.
Wszyscy jesteśmy pionkami - pacjenci i lekarze, a stawką są jedynie pieniądze z NFZ i cicha prywatyzacja szpitali, bo jest ich za dużo - więc trzeba je za grosze sprzedać sieciówkom i innym takim.
Każdy z nas jest lub będzie pacjentem i nie jest to w niczyim interesie.
#lekarz #lekarski #nfz #szpital
@KryptonZ: Tak tak. "Jak zachorujesza na raka to prywaciaz cie nie wyleczy"
Podpowiedz: publiczna sluzba zdrowia tez nie - mamy listopad a juz nie ma kasy i ludziom przekladaja terminy na przyszaly rok.
Stare-znalem jak ze 20 lat temu przed swietami rozbolal mnie zab. "prosze przyjsc w przyszlym roku bo sie limity skonczyly"
Wiez co zauwazylem:
-od 20 lat place skladki
-zawsze musze isc prywatnie bo 3 miesiace czekania mi sie nie podoba
-sa ludzie co cale zycie placili skladki i nic z tego nie mieli (NA TYM
No ale jestem coraz starszy wiec moze sie to pozmieniac.
Poki co jedyni lekarze jakich odwiedzam to albo laryngolog jak mi sie ucho zatka, albo ortopeda jak sie w kolano przywale, albo chirurg jak se cos rozetne (szyc nie potrafie)
Wiekszosc
że libek zaszczany to cóż począć, ale skoro ponosi słusznie głos w ważnej sprawie, to chyba dobrze, że działają ponad POdziałami