Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2219
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +435
źródło: 1000005415
Pobierz

Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-11 121046
PobierzmObywatel to zarzutka, Pegasus pod przykrywką.
JakDojade flop. Mobile MPK góruje na tą apką.
Blik jest git, inpost też jest git.
1. jakdojade - spoko jeśli mieszkasz w dużych miastach, można zakupić bilet, a jak jeszcze są raportowane autobusy live z aktualnymi opóźnieniami to bajka 2.in post- mega wygoda, nienawidziłem zakupów kurierem jak musisz się głowić/umawiać aby być w domu żeby odebrać paczkę 3.mobywatel w okresie pandemii g---o, ale cenie sobię że mogę zastrzec pesel i nie mam stresa jak raz na rok zadzwoni "pan z banku" z wschodnim akcentem
@RobertPupica: Bo w szeroko rozumianej Europie Zachodniej masz Amazon i jak zamawiasz w sobotę wieczorem to w niedzielę rano pod drzwi podjeżdża kurier. Dostawa gratis bez żadnych kruczków.
Tak żebyśmy nie popadli w zbytni entuzjazm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niezły wyznacznik.
Nie dodaliście: zawiść, skomplikowany system podatkowy oraz wysoki poziom cwaniactwa.