Aktywne Wpisy

malutak9913 +349
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Schwarzfahrer +21
Powiem wam, że ten wykop stał się syfem i to niekoniecznie z winy moderacji
Pamiętacie jak wrzucano tu codzieńnie mema co był w gorących z zółto-niebieską gąbką i napisem, że żyje tu X milionów bakterii? Codziennie w gorących, dziś to zapostujesz lecisz na czarno - jesteś ruskim agentem
Dziś każdy wpis uznaje się za ruskiego trolla, wykopki na siłe pokazują jak tu się w polsce super żyje, jak jest zajebisty rynek pracy, jak wszystko
Pamiętacie jak wrzucano tu codzieńnie mema co był w gorących z zółto-niebieską gąbką i napisem, że żyje tu X milionów bakterii? Codziennie w gorących, dziś to zapostujesz lecisz na czarno - jesteś ruskim agentem
Dziś każdy wpis uznaje się za ruskiego trolla, wykopki na siłe pokazują jak tu się w polsce super żyje, jak jest zajebisty rynek pracy, jak wszystko

Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-11 121046
PobierzNie rozumiem zachwytu nad Inpostem. DPD ma możliwość przekierowania paczki praktycznie na terenie całego miasta i co ważniejsze możliwość opóźnienia odbioru chyba o aż 5dni,
@RobertPupica: jakie w środę? we wtorek wieczorem jeszcze chyba że na jakimś zadupiu mieszkasz xD
@Lolenson1888: Za granicą, na prawie całym świecie, tę funkcję spełniają mapy google. Jak ktoś przyjeżdża z zagranicy, to narzeka, że wszędzie korzysta, a w Polsce mu nie działa.
@HrabiaTruposz: Ja wiem, że drogo i napchane tego na każdym rogu, ale jakiś czas temu byłem w Niemczech, nie w turystycznym kurorcie, tylko "normalnym" mieście,.upał jak c--j, cały dzień zwiedzania, na koniec jeszcze powrót 200 km ma kwaterkę (przy Niemieckiej sieci autostrad to blisko), całą drogę myślę sobie, ale
@fiutozord: Szybkie przelewy były u nas na długo przed blikiem, tyle, że one są mniej wygodne i nie działają pomiędzy osobami prywatnymi.
Z inpost faktycznie korzystałem, bo do niedawna był najtańszy. Teraz głównie orlen paczka, dpd albo dhl, InPost od kiedy przejęli go amerykanie, wg mnie zszedł na psy :D. Nie wiem jednak, czy są jakoś lepsi niż inne firmy kurierskie? Wg mnie nie.
MObywatel powstał