Aktywne Wpisy
Gumez +663
Moja mama dzisiaj zmarła. Rak ją wykończył. Była bardzo wierząca, wiec proszę chętnych o modlitwę #modlitwa #mirkomodlitwa

Knaga_powrot +25
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-11 121046
PobierzPomyśleć, że są,tacy, co by oddali nasze wygody jakimś mongołom z muchosrańska ;)
@Lolenson1888:
Zupełnie nie rozumiem fenomenu tego sklepu, z żabki skorzystałem kilka razy w ciągu kilkunastu lat i za każdym razem było to doświadczenie nieprzyjemne. Zanim się toto rozsiało po kraju to istniały po prostu no-name sklepiki spożywcze czy monopolowe, także był czynne w niedziele i święta a Żabka to jedyne co to jest od nich droższa i ma gorszy asortyment.
@djtartini1: przecież właśnie wdrażane jest tam Wero (z którym swoją drogą Blik ma współpracować)
Dla mnie zaletą żabki jest to, że masz powtarzalną ofertę niezależnie, czy jesteś w Zakopanem czy w Gdańsku. Dla turysty taka sieciówka otwarta cały tydzień to złoto.
@djtartini1: za to tam używają PayPala, który u nas praktycznie nie istnieje
@djtartini1: jakie są konkretnie problemy z wdrażaniem Wero? Znasz jakieś konkrety, czy tak ogólnie piszesz?
@zmarnowany_czas: który jest przestarzały i mam go tylko do rozliczeń właśnie z Niemcami i USA. Biorę przykład z wdrażania kart kredytowych, które nie do końca zadziałało po dekadach prób- nie wymagaj, że wdrożą blika w kilka lat. U nich też rachunki z kart kredytowych się podpisuje długopisem, a u nas nigdy tak nie było- co nie znaczy, że to