@Vigonath: Polskę bardzo łatwo zrozumieć. Weźmy za przykład nazwy trzech zwierząt: - Łoś, - Sęp, - Langusta. I przyporządkujmy je do trzech pojazdów wykorzystywanych przez wojsko: -
@Vigonath świetny wpis, czuje dobrze polak. Ale jak widać po komentarzach nawet raz w roku nie można się poczuć zadowolonym z bycia polakiem bo nie i już xD
@Vigonath: Dodałbym jeszcze, że wystarczy jechać do randomowego miasta powiatowego, a tam albo stoi kościół z XVII wieku albo w lokalnym muzeum diecezjalnym wisi sobie obraz El Greco, korona książęca z XIII wieku, czy miecz Św. Piotra. ( ͡°͜ʖ͡°)
@ziemniak_na_export: to ma być tekst "propagandowy" i podnoszący na duchu. Bardzo ładnie napisane i świetnie się czyta choć większość to wierutna bzdura - ale nie chodził o w tym o to żeby być prawdomównym - a przynajmniej ja tak to odczytałem.
@ziemniak_na_export o czym ty gadasz xd nie mamy konfliktu z imigrantami którzy zaczynają przejmować władze, nie mamy wzrostu przestępczości z tym związanych, nie mamy prześladowań politycznych i policyjnych za wolność słowa (Anglia) nie mamy zalewu innej religii. Jakie my mamy niby problemy takie same jak na zachodzie? Xd
- Łoś,
- Sęp,
- Langusta.
I przyporządkujmy je do trzech pojazdów wykorzystywanych przez wojsko:
-
@Vigonath: Niestety właśnie tak nie jest, ale masz świątecznego plusa XD.
@Vigonath Akurat w tym biją nas na głowę Żydzi, Serbowie i Węgrzy.
@Vigonath: ?
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@ziemniak_na_export: u was w głowie wy płatki śniegu xd w mojej polskiej głowie jest wszystko git jest dobrze tak trzymać
@ziemniak_na_export: bo to jest satyra xD