@arcxa: ale jedyny cope jaki występuje po obydwu stronach to jakichś psychicznie zawziętych kuców i normików których boli dupsko, co ktoś robi ze swoim ciałem XD
@arcxa: @5KYN3T: Tatuaże mogą się podobać albo nie, nie ma niczego złego ani w ich lubieniu, ani nielubieniu, ale można o tym mówić w kulturalny sposób, a nie np. porównywać kobietę do toalety.
@arcxa: ale ja sam nie mam tatuaży incelku i nie mam ochoty na ich robienie xD ja po prostu nie mam nic przeciwko, jeżeli osoby trzecie mają na to ochotę. Podobnie jest z zaglądaniem ludziom do łóżka - nie mam nic do tego z kim kobiety których nie znam się spotykają, a ty z kolei od lat jojczysz i płaczesz na wykopie o mokebe i czarnych knagach. Śnią wam sie
@arcxa: to raczej na odwrót, nigdy nie widziałem, żeby ktoś z tatuażami się pruł do kogoś co ich nie ma, ale w drugą strone przynajmniej raz dziennie na wykopie taki post
@ordynarny_cham a myślałem że tylko ja się na nie krzywo patrze i mi to nie odpowiada. Spoko jeszcze jakiś mały tatuaż ale nie jeszcze na mordze sobie wytatuują diabła. I szukają porządnego bogatego męża. A trafia na oskarka który je wyru… i znajdzie drugą.
@ordynarny_cham: ładnemu we wszystkim ladnie. Ja to bym się nie mógł zdecydować na wzór który będę nosić do końca życia, trochę to jak chodzić w 1 koszulce
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Prawaki:
Też prawakI:
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: GcS6FU4XsAAwB_A
Pobierz@Ritowel11: o nie, i co teras? XD
@Ritowel11: myślę, że jakoś przeżyje, że brudnopis na niego nie spojrzał xD
Komentarz usunięty przez autora
Ja to bym się nie mógł zdecydować na wzór który będę nosić do końca życia, trochę to jak chodzić w 1 koszulce