Aktywne Wpisy

vorky +10
źródło: 1000025502
Pobierz
AgentGRU +106
Chłopczyku, szykuj się na pozew (napisany Comic Sansem, śmiechu warte)
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000008965
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000025502
Pobierz
źródło: 1000008965
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Lekarz wiąże się z lekarką.
Prawnik z prawniczką
Sędzia z prokuratorem/sędzią itd.
Programista, wpółczesna elita i klasa wyższa? - Zazwyczaj bierze pierwszą dziewczynę która nie uciekła na jego widok. Do tego nie ma porównania i doświadczenia w związkach.
Skutki?
W życiu prywatnym ma gorzej niż w scrumie.
Z czasem chemia opada i się okazuje, że jego wybranka życia max ambicje jakie ma to scrollowanie fb/ig koleżanek i podróże.
Szczególnie jest to bolesne, jeśli dla swojej wybranki był kandydatem z serii "nic lepszego już nie znajdę".
Powód dla którego w tej chwili nie jest głośno o problemach małżeńskich programistów wynika z tego, że średni wiek programisty w PL jest nadal niski.
Końcówka lat 80 i 90 więc wszyscy jeszcze przed 40 rokiem życia, masa w okolicy 30 lat.
Dlaczego doświadczenie w związkach i relacjach jest tak ważne?
Przykład programistyczny, jak pracowałeś w wielu projach, masz spore doświadczenie.
Zaczynasz nowy projekt i jesteś w stanie szybko określić czy sposób funkcjonowania zespołu scrumowego jest toksyczny i wyniszczający.
Znasz swoją wartość i szanujesz siebie i swój czas i nie pozwalasz sobie wejść na głowę, ale gdyby to był twój pierwszy projekt to być może byś tam pracował przez kilka lat bojąc się, że może to ty jesteś po prostu słaby albo jak odejdziesz to nie znajdziesz pracy i by to trwało do końca projektu albo wypalenia zawodowego.
Widzicie tu spore podobieństwo do związku z kobietą?
#programista15k
#pracait
#korposwiat
#zwiazki
źródło: 58pylv
Pobierzza olbrzymie -moim zdaniem- pieniądze, które są niewspółmierne do wykonywanej pracy- sobie wszystko kupują przez co im sodówka uderza do głowy. Gardzą robalami za minimalną krajową i szczerze każdy z IT to rozwalony gość niezdolny to utrzymania jakichś stosunków czy zbudowania rodziny. mam przykłady ze swojego otoczenia - rozwody, terapie, zniszczone rodziny. Mną też gardzili i nie chcieli pomóc w żaden sposób.
Co to wpisu - to chyba ze
@gieldowySyzyf: Tak na pewno.
Mieli swoje 5 minut ze względu na globalizację ich zawodu i tyle
Przecież prawnicy i lekarze zarabiają przyjemniej 3x tyle xD
@mk321: no z tymi prawnikami to bym nie szalał. Nie wiem jaką masz próbkę badawczą, ale te kilka osób po aplikacji które znam zarabiają bardzo podobnie jak IT, a powiedziałbym że jednak praca wymagająca więcej wysiłku
Lekarze poza wykopem też nie zarabiają 100k
Mi programistów nawet szkoda bo często to są ludzie którzy poza konkutrem nie ogarniają życia wogole ( jak mój były który przypalił sobie rękę tosterem bo nawet tost go przerósł ) a później musialam go uspokoić i opatrywać jakby miał 3 latka :3
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego ich jedyne opcje to jakieś utrzymanki które nie dbają o charakter ani żadne fajne cechy osobowości , kobieta która nie patrzy tylko na pieniądze szybko się takim zmęczy, ja kiedyś byłam z programista rok i szczerze
@smallboobslover: w czym
No powiem ci szczerze że ja nigdy nie kończyłam związkow pierwsza , bo nie chciałam żeby ktoś był przeze mnie smutny więc tkwilam w nich wbrew sobie często bo nie chciałam być "złym czlowiekiem" i to że toksyczna lub "dziwna " osoba opuszcza cię sama to często dar
Bywa i tak niestety , chociaż zauważyłam dziwna tendencje w Polsce że jak ktoś jest programista to to urasta to rangi całej osobowości gdzie na zachodzie każdy to traktuje