Wpis z mikrobloga

Podobają mi się te fikołki, bo Nawrocki ubrał kurtkę wojskową i zapozował w bojowym wozie piechoty, choć nawet nie odbył zasadniczej służby wojskowej (ʘʘ)
Tymczasem Petr Pavel to były generał, który zaczynał w wojskach desantowych, a jego oddział podczas wojny w byłej Jugosławii uratował 53 żołnierzy francuskich za co w 1993 otrzymał francuski Krzyż Wojenny, a w 2012 Legię Honorową

#neuropa #4konserwy #bekazpisu #polityka
JAn2 - Podobają mi się te fikołki, bo Nawrocki ubrał kurtkę wojskową i zapozował w bo...

źródło: 0557894313

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JAn2 strasznie mi irytowało to ubieranie „mundurków” przez polityków PiS i cieszy mnie, że nie robi tego obecny MON. Nawrocki niestety robi to samo co Błaszczak, żenujące
  • Odpowiedz
@PanAlbert: oprócz tego sprowadzal dziwki klientom w hotelach, brał udział w nielegalnych ustawkach, ukradł dziadowi mieszkanie, chwalił siebie pod swoim pseudonimem
  • Odpowiedz
@PanAlbert: w wywiadzie u rymanowskiego przyznał się że zrobił dziada na kawalerkę, poświadczenie nieprawdy w akcie notarialnym, korzystał z notariusza który pracował dla kiboli, którzy przejmowali w ten sposób mieszkania w trojmiescie

Od narracji „kto by nie skorzystał” przeszliście do tego że w sumie nic nie zrobił, obrzydliwi jesteście xD
  • Odpowiedz
zazdroszczę Czechom prezydenta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@matti-nn: zazdrościsz im, że prezydentem jest były wojskowy z komunistycznej partii, z podejrzanie "szczęśliwą" karierą?
  • Odpowiedz