Aktywne Wpisy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KjatanSveisson +30
#perfumy
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
źródło: 1000002016
Pobierz

Tymczasem Petr Pavel to były generał, który zaczynał w wojskach desantowych, a jego oddział podczas wojny w byłej Jugosławii uratował 53 żołnierzy francuskich za co w 1993 otrzymał francuski Krzyż Wojenny, a w 2012 Legię Honorową
#neuropa #4konserwy #bekazpisu #polityka
źródło: 0557894313
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Widzę, że nadal wypierasz rzeczy do ktrych sam się też przyznał
źródło: temp_file7172695401883033120
PobierzOd narracji „kto by nie skorzystał” przeszliście do tego że w sumie nic nie zrobił, obrzydliwi jesteście xD
https://youtube.com/shorts/FCrysIFuUFM?si=Pitcrd2aWik0uMYs
@matti-nn: zazdrościsz im, że prezydentem jest były wojskowy z komunistycznej partii, z podejrzanie "szczęśliwą" karierą?