Aktywne Wpisy
Wilk__95 +47
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jesli nie chcesz byc stratny to rób odwrotnie niż tu piszą, podobnie jak na #nieruchomosci - pisali żeby czekać z zakupem już w 2014 xD
ogólnie jak masz kasę - dokupuj. nie sprzedawaj.
długoterminowo i tak wróci do góry..
mam część portfela na spekule ale to se najwyżej poczeka az znowu zacznie rosnąć
Poczytaj co ludzie e komentarzach pisali. Zawsze w błędzie jest ogół
Mówię mu- słuchaj, jest krach. Moje wskaźniki się odpaliły. Nikt nie wie co się wydarzy ale jak kupować to kiedy jak nie teraz?
Ojciec- przyjadę za tydzień to pogadamy....
------------
W ostateczności zarobiłem, ale wiem, że przy większym kryzysie byłoby mi ciężko. Dlatego od nowego roku tylko etfy
i tak aż do utraty całego kapitału
no a jak długoterminowo to tylko kupujesz i tyle
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPatrząc dlugoterminowo nie ma to dużego znaczenia bo dokupując regularnie średnia zakupu i tak bedzie sie wypłaszczać :), dodam jeszcze ze lepiej późno niz wcale, odkąd zacząłem zarabiać zawsze mialem z tyłu głowy ze kasa ulega inflacji itd ludzie do okoła jesli chodziło o inwestycje to tylko potrafili mówić mieszkania
Czy tak będzie kolejny raz, niewiadomo.
Ale do kwietnia to daleko, wtedy się na minus wchodziło
Wróciłem to już odbijało