Wpis z mikrobloga

Kolekcjoner CN jedną z ofiar menelslayera, pewnie przez groźby śmierci

@june_of_44: Dobra, ja mam takie jedno bardzo ważne i podstawowe pytanie jednocześnie w kontekście tych rzekomych gróźb. Kiszak w ogóle pokazał kiedykolwiek te groźby publicznie czy gada tylko, że jakieś były? Bo tak nie bardzo mi się chce wierzyć, że ktoś kto czytał wiadomości e-mail na przykład podczas swoich streamów nie pokazałby tego.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: każdy trochę większy twórca dostaje groźby, manipulacja kiszaka nie polegała na tym, że tutaj kłamał bo pewnie nie kłamał, a to że próbował przedstawić swoich "hejterów" jako takie osoby a wiadomo że to nieprawda bo on banuje wszystkich za byle pierdołę. masz różnych ludzi co nie lubią kiszaka; od kompletnych debili po ludzi kulturalnych co po prostu uważają że jest szkodliwy.
  • Odpowiedz
Ponad rok temu była jakaś grupa gówniarzy, co faktycznie groziła Kiszakowi i Amandzie

@Huptys: I zrobili z tym cokolwiek czy jak to zauważył słusznie Mokry Suchar teraz Kiszak po prawie roku wyciąga screeny próbując używać karty ofiary? xD
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Jedynie wysłał maila z prośbą o zaprzestaniu pisania takich wiadomości. Nawet mam go gdzieś zapisanego na dysku, bo się tym chwalił na discordzie.
  • Odpowiedz