Aktywne Wpisy
p0melo +25
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +208
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

W sumie shadowbanowanie innych twórców na swoim kanale jest już dość grube
#kiszak
źródło: obraz_2025-11-07_175804572
Pobierz@june_of_44: Dobra, ja mam takie jedno bardzo ważne i podstawowe pytanie jednocześnie w kontekście tych rzekomych gróźb. Kiszak w ogóle pokazał kiedykolwiek te groźby publicznie czy gada tylko, że jakieś były? Bo tak nie bardzo mi się chce wierzyć, że ktoś kto czytał wiadomości e-mail na przykład podczas swoich streamów nie pokazałby tego.
@tubkas12: Mi też na wykopie co najmniej kilka razy ktoś groził pobiciem na przykład w wiadomości prywatnej.
@Huptys: I zrobili z tym cokolwiek czy jak to zauważył słusznie Mokry Suchar teraz Kiszak po prawie roku wyciąga screeny próbując używać karty ofiary? xD