Aktywne Wpisy

uncle_freddie +353
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +278
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

W tym tygodniu odezwała się do mnie ta sama firma. Okazało się, że to oferta, ale z relokacją.
Nie wiem co o tym myśleć. Mam pewne pomysły:
- oferta jest przypadkowa
- firma wycofuje się z Polski, bo polskie zasoby B2B po bootkampie się do niczego nie nadają xD
- firma się wycofuje z Polski, bo analizy im pokazały, że idzie wojenka
Jeśli byłoby to trzecie, to chyba nawet bym się przeprowadził, zeby uniknąć powołania. Książeczkę wojskową i tak gdzieś zgubiłem, a zasoba B2B wzieliby jako pierwszego na front, bo nic nie umie poza klikaniem w komputer.
Glazurnik, by chociaż płytki położył w koszarach.
Moje lenistwo powoduje, że nie chce mi się od nowa przechodzić 10 etapów rekrutacji i robić leetcode.
Najbardziej prawdopodobne jest pewnie to o zasobach i wtedy to mówi wiele o naszym zasobnictwie B2B i do jakiego momentu doprowadziły nas głupio mądre Kamilki hahahahah
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #pracbaza
Historia obfituje w przykłady kretyńskich decyzji korporacji, ale zawsze znajdzie się grupa ludzi uważająca, że dysponują szklaną kul… ekhm „analizami” w obszarach będących totalnie poza ich ekspertyza.
@model_trzy_zmianowy: Jak trollujesz to chociaż zachowaj minimum powagi. Ostatnią rzeczą jakiej Rosja potrzebuje to otwarcie 2go frontu i potencjalny wjazd w Kaliningrad
proszę skończyć wpisy husarskie, bo to temat o zasobach B2B I będę kasował posty o wojnie
@AndresIniesta: ale każdy wie ze wojna z rosją będzie prędzej czy później a Polska pierwsza pójdzie na front, nie rób z siebie idioty
@GomiGomi: przecież to jest banderowska propaganda, od 3 lat wiadomo że Fiutinowi nigdy nie chodziło o Ukrainę tylko ten pajac chce sie zapisać na kartach historii jak Stalin i r-------ć pół europy
@elo_kebab: srednio mu idzie skoro od 3,5 roku meczy sie z Ukraina
@elo_kebab: kolego, to sa fakty a nie propaganda, zawolaj mnie gdy Putin zajmie CAŁĄ Ukrainę, bo te 4 obwody to gowno mu daja
Założmy że teraz rozwali ukraine i co mu to da? Musiałby od razu iść na europę, a nie jest na razie na to gotowy
its called strategia
@elo_kebab: no i DOPOKI nie zajmie CALEJ Ukrainy to nie ma jak zaatakowac NATO, bo mu Ukraincy odbija Krym i inne podbite terytoria
A na Ukrainie od roku ma zerowe straty, front się nie przesuwa, nie zastanawia cię czemu? przecież mogliby w kilka dni zakończyć wojnę gdyby chcieli, bo mają taką przewagę
No ale nie chcą, bo wtedy nie zapisze się na kartach historii, ot zwykła
@elo_kebab: By mid-2025, between 200,000 and 220,000 Russians had been killed in the war. https://meduza.io/en/feature/2025/11/04/how-many-soldiers-have-russia-and-ukraine-lost-and-how-do-their-armies-compare
A mi sie marzy modelka w lozku i Porsche w garazu, rownie realistyczne co marzenia putina