Aktywne Wpisy

AntyKuc +69
Amanda reaguje na incydent rzeszowski.
#kiszak
#kiszak

ActiveekHere +29
Zaaif wielofunkcyjny
-Tworzy clickbaitowe miniatury i tytuły
-Montuje filmy na kanał
-Moderuje chat na streamie
-Moderuje komentarze na YT
-Tworzy clickbaitowe miniatury i tytuły
-Montuje filmy na kanał
-Moderuje chat na streamie
-Moderuje komentarze na YT

W tym tygodniu odezwała się do mnie ta sama firma. Okazało się, że to oferta, ale z relokacją.
Nie wiem co o tym myśleć. Mam pewne pomysły:
- oferta jest przypadkowa
- firma wycofuje się z Polski, bo polskie zasoby B2B po bootkampie się do niczego nie nadają xD
- firma się wycofuje z Polski, bo analizy im pokazały, że idzie wojenka
Jeśli byłoby to trzecie, to chyba nawet bym się przeprowadził, zeby uniknąć powołania. Książeczkę wojskową i tak gdzieś zgubiłem, a zasoba B2B wzieliby jako pierwszego na front, bo nic nie umie poza klikaniem w komputer.
Glazurnik, by chociaż płytki położył w koszarach.
Moje lenistwo powoduje, że nie chce mi się od nowa przechodzić 10 etapów rekrutacji i robić leetcode.
Najbardziej prawdopodobne jest pewnie to o zasobach i wtedy to mówi wiele o naszym zasobnictwie B2B i do jakiego momentu doprowadziły nas głupio mądre Kamilki hahahahah
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #pracbaza
@git_commit: nawet jesli to nierealne to wiedz że on jest starym dziadem i nie ma nic do stracenia xD dlatego właśnie jest taki groźny, bo nie ma już nic do stracenia
@elo_kebab: gdyby tak bylo to walnalby atomowkami w Ukraine a tego nie zrobil
Brak otwarć w Polsce to jest też wina lokalnego managementu. Sporo w dyskusjach o zatrudnieniach uczestniczę i tylko w dwóch krajach managerowie nie naciskają na rozszerzanie lokalnych teamów - w
@model_trzy_zmianowy: nie musimy nic zajmować i oddawać. Sama groźba, że to zrobimy wystarczy, żeby kacapy musiały relokować wojsko z Ukrainy
zresztą nie wiem dlaczego wojna ci się wydaje taka niewiarygodna w naszym kraju, który ma ponad 1000 letnia historia wojen
@GomiGomi: wlasnie w poprzedniej korpo zastapili nas (mnie i kolegow z zespolu) hindusami z pune XD
Jeśli MON boi się wojny to tymbardziej ludzie powinni