Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +134
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz@gorzki99: oczywiście, że jest, nie powielaj dziennikarskich bzdur, którymi swego czasu internet był zalewany.
Znowu się mądrzysz w przepisach o ruchu drogowym, a przypominam i tobie, i wszystkim tu zebranym, że nie masz prawa jazdy nawet.
źródło: image_2025-11-07_130150059
Pobierz@Krupier: A czy ja kiedykolwiek twierdzilem ze mam?
Ginekolog nie ma tzipy, ornitolog nie jest ptakiem a znaja sie na swojej robocie. Jestes totalnym dnem jesli twierdzisz ze kazdy kto ma PJ jest bardziej ogarniety od tego co nie ma. Ale mi cie nie jest zal - masz jak
@Critic: Pisalem o zaparkowanym/zatrzymanym samochodzie. Daj screena ze bronie akurat kierowvy inpostu. Czekam.
Po to te bloczki tam leżą, żeby nie mógł tam zaparkować zgodnie z przepisami, czyli wcale. Cała tajemnica poliszynela na tym polega.
Mam wysrane na twoje paczki jeśli ma to być równoznaczne z jeżdżeniem po chodnikach.
@gorzki99: tak, wiemy, już przytaczałeś ten fikołek i już kiedyś Wredna_pomarańcza cię
@Wygryw_z_wyboru: nie, dlaczego?
@Nemayu: To ze zdjecia jest osobowe czy dostawcze? Pamietaj o (dosc waznej) zasadzie prawa - wszelkie niedopowiedzenia sa roztrzygane na korzysc oskarzonego.
Na zdjeciu jest samochod osobowy a nie dostawczy.
@gorzki99: przecież zacytowałem Cię w pierwszej wiadomości jak odnosiłeś się do zdjęcia xD Nie ośmieszaj się więcej.
No tak, zapomniałem - ten samochód przyleciał i wylądował na chodniku, a potem się uniesie w górę i odleci albo teleportuje z chodnika na drogę.
A tymczasem ci co maja PJ lamia przepisy jak leci. Wiec? jak to jest? jak ktos ma PJ to wie co robi/mowi a jak ktos nie ma to z definicji nie wie? Widzisz jak sie blaznisz?
@gorzki99: to teraz sprawdź ile to auto waży i czy stoi przy krawędzi xD
Idź być zjebem gdzie indziej
No i jak widać znowu mam rację skoro znowu wypisujesz bzdury, że nie trzeba 1,5 m pieszym zostawiać gdzie to są podstawy
@dafto: Nie interesuje sie autami. Ale widze ze to jakis peugeot (jak ktos wie jaki to moze ci odpowie na pytanie). Pojedyncze kola wiec moze go prowadzic ktos kto ma PJ B czyli do 3,5T.
To nie jest ciezarowka. To jest auto osobowe. Tylko kretyn moze twierdzic ze jak cos ma "pake" to z automatu jest ciezarowka.