Aktywne Wpisy

d601 +14
U mnie -12,6°C
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
źródło: 1000098725
PobierzCo robisz w w tak mroźny niedzielny poranek
- Nic. Leżę najdłużej jak mogę 49.3% (180)
- Muszę wstać wysrać psa 13.2% (48)
- Mam kaca po wczorajszej imprezie 8.2% (30)
- Muszę wstawać do pracy 7.9% (29)
- Idę się przejść po zamarzniętym jeziorze bo lubię 8.8% (32)
- Mam w planach mosowanie, rower czy bieganie 12.6% (46)

Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: temp_file4984022699778673233
Pobierzźródło: IMG_20241204_110846
Pobierz67 lat wyjściowe dla wieku emerytalnego obu płci, i za każde dziecko - 2 lata niższy wiek dla kobiet i 1/1,5 roku mniej dla mężczyzn. W ten sposób kobieta z 4 dzieci wiek emerytalny osiągnie w wieku 59 lat, a mężczyzna w wieku 61-63 lat. I luz, w końcu będzie
@michalxd21: co wy macie z tym obnżaniem wieku emerytalnego od ilości dzieci? po
@michalxd21: kolejny kuck ktory chce wprowadzac niesprawiedliwe faworyzowanie kobiet w ramach reformy xD
@gr0m1t: Dlaczego taka dyskryminacja? Po równo dla każdego rodzica kukoldzie.
On to po pijaku pisze czy co? Poza tym to trol, ruch sobie generuje.
@gozer-traveler nie ma też takiej prawidłowości. Kasjerka, która cały dzień dźwiga produkty i lata z paletami, sprzątaczka czy pracownica magazynu będą bardziej styrane w wieku 60 lat niż wykładowca uniwersytecki czy szeregowy klikacz biurowy. Wiek emerytalny powinien być dostosowany do profilu wykonywanego zawodu, a potem tak, jak @michalxd21 napisał, korygowany o
(Ten wpis jest po serio, pól zatem)
Zabawię się w adwokata diabła. Nazywacie go kukoldem i dziadersem ale z 2 strony można powiedzieć że to Wy I (Wasze pokolenie) łykacie feministyczną narracje o równości płci. Kobiety są słabsze fizycznie i psychicznie i wymagają specjalnego traktowania by było uczciwie.