Wpis z mikrobloga

Mija równy miesiąc jak Olek przestał być prezydentem a już się skompromitował, łażąc kompletnie nawalonym na rynku głównym. Jak dobrze, że zrzuciliśmy tego pijaka z prezydenckiego fotela

#krakow
Lardor - Mija równy miesiąc jak Olek przestał być prezydentem a już się skompromitowa...

źródło: 1000095394

Pobierz
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lardor: well sam głosowałem za odwołaniem etc, ale patrząc z perspektywy osoby która z dnia na dzień (nie ważne, że trochę na własne życzenie) straciła posadę, a w sumię całą karierę - to się nie dziwię że poszła się n---------ć xD. A robić filmiki etc osobie która de facto przestała być jakkolwiek publiczna to słabe
  • Odpowiedz
via Android
  • 18
@klebix: pewnie nawet nikt specjalnie za nim nie łazi. Pewnie chłop przechodził przez rynek a tam kurde Olek nawlaony ( ͡ ͜ʖ ͡) dwa tygodnie temu sam byłem na rynku i też się zastanawiałem czy przypadkiem Miszalskiego nie spotkam ale na szczęście nie
  • Odpowiedz
@nairoht: ale to jest "Polskie" i idiotyczne zdanie zarazem. Jak a-----l zmieni jego sytuacje? Jak się obrzyga i dostanie w pijacki nos to na drugi dzień stwierdzi: "o jak super!, odreagowałem".

Gość jest osobą publiczną, jakby nie było reprezentuje miasto jako były prezydent. Jest widocznie głupszy niż sądziliśmy że jest.
  • Odpowiedz
@Lardor: @nairoht a z drugiej strony masz tak samo n--------h prezesa PZPN i działaczy śpiewających barkę po każdym zgrupowaniu tylko robią to w pokoju hotelowym i zero oburzenia XD
  • Odpowiedz
@Lardor: oj tam, nikt już nie pamięta jak n------y w warszawskim klubie Trzaskowski mówił że to jego miasto więc DJ ma puszczać takie nuty jak on chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lardor: On juz wczęsniej tak odwalał żalił sie moje kolezance ze ma lipe z jakims kumplem oskarżony czy coś, lipa z żona i bajeruje młode d--y xD
  • Odpowiedz
@Lardor:
Kop ze stołka mu się należał, ale zobaczymy co będzie dalej, kto przyjdzie za niego i jak sobie poradzi.
Taka Gdynia czy Gdańsk nie wyszły za dobrze na zmianie zasiedziałego od dekad feudała na włościach.
  • Odpowiedz