Aktywne Wpisy
czarrny +3
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +100
źródło: 20251130_113723
Pobierz

-Kochanie ja w ogóle nie mam orgazmu. Nie mam z tego przyjemności. A może zatrudnimy jakiegoś Alvaro i będzie mi tańczył, co?
Lewy myśląc, że to może być dobry pomysł zgodził się. No i jest ten Alvaro i tańczy, nasza dwójka nadal się kocha i ona znowu:
Skarbie znów nic, nie mam orgazmu. Lewy zrozpaczony nie wie co zrobić.
Przecież nikt nikomu w całej historit Tańca z gwiazdami nie wypominał tańca z obcymi facetami, tyle tylko, że to był taniec.
Tymczasem Ania wrzucała filmiki, gdzie wiła się po chuju pół nagiego faceta, sorry, aaaabsolutnie nie mam nic do takiego tańca. Ale jak to robi matka i żona, gdzie wje się po chuju innych, to jednak mega ośmiesza faceta.
Tak się k---a po
@ArnoldZboczek: @KolegaCzlowieka ale sam zauważył, że w Hiszpanii też się śmiali
@reseted
@text: No ośmiesza w oczach plebsu, który właśnie takimi pudelkowymi historiami żyje.
To jest zajebisty, widać, że chłop ma autorytet w związku i umie postawić granicę XD
No i jeszcze ten tekst:
Dobrze, że tak powiedział, ale wg mnie spokojnie mógłby powiedzieć: "przestań wrzucać COKOLWIEK, po c--j to w ogóle wrzucasz?" xD
Ech... Biedny Robercik. Nie ma lekko.
źródło: 1677831208_tvtg2x_fb_plus
Pobierz@edenmar: *klaskajcie
źródło: df75d9403211c0ea2d5936eafc55e6ad15c254f13d5814f5e8a195918d8008c7
Pobierzciągle płacze jak to internet jest chory i szuka wiecznie czegoś a potem wrzuca takie foto
@salanderek: ale to oceniasz ewentualny skutek, to co z tym faktem zrobił, a nie istotę sprawę
przecież to nie jego wina, że żona poszła tańczyć bachatę, wrzucając przy tym niemal e-------e filmiki, każdy jest wolnym człowiekiem, przynajmniej w cywilizowanej