Aktywne Wpisy
źródło: 1000025448
Pobierz
wyslainnik +2
10 minut szukania i jest strimek ufff dobrze że płacić nie trzeba #gromda
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000025448
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mam w końcu okazjw na pierwszy raz z pewną dziewczyną z tindera, ale jest pewien problem - taki że ona ma pewne obawy żeby nie zajsc w ciąze, bo nie bierze tabletek, a ja jestem niedoswiadczony i mowo ze sie boi. No i ja sam nie wiem co o tym myśleć, czy faktycznie moj brak doswowdczenia stwarza jakoes większe ryzyko (pomimo p----------y) czy ona przesadza?
Jak cos to ona pierwszy raz ma za sobą, ale 6 lat posuchy
#s--s #zwiazki #podrywajzwykopem #tinder #badoo
źródło: naked-gun-condom
Pobierz@essos: taaaaaa
Ale dlaczego chcesz wziąć tylko jedną prezerwatywę? Pewnie jeszcze tą co na 18 dostałeś w obrazku "w razie potrzeby zbij szybkę" jak ci pisali inni kup różne kup sobie lubrykant, zwal konia w gumie xD sprawdszisz sobie jakie ci lepiej leżą itp
jak by jedna pękła w trakcie zakładania to co dalej zrobisz? rozpłaczesz się
@wloskiwaski: To bardziej ona mi nie daje spokoju. Ale wydaje mi sie że takim "motto" to sie ludzie kierują chyba tylko w związkach. Ja mam też odwieczną posuche, więc ciężko tak rezygnować gdy nadarza sie okazja nie od curvy
Ona mi też ciągle pisze że chce dlugo, tzn. cały dzień ruchania. Ja nie wiem na czy jestem na to zdolny, ale powiedziala żebym wziąl jakies tabletki. Co o tym sądzicie?
@essos: Myślę, że to
@essos: p----------a wystarczy. Jeśli dziewczyna panikuje na ten temat to namów ją na loda do końca. Zaczniecie od gry wstępnej, potem zabawy oralne, ty jej a ona tobie. Potem penetracja w gumce, w różnych pozycjach. Potem umyj go z myślą o niej i niech ona zrobi loda do wytrysku. Jeśli nie chce to przekonaj ją że może to wypluć zaraz po, nie chodzi o