Wpis z mikrobloga

Czy jesli chodzi o zabezpoeczanie sie, wystarczy mieć prezerwatywe, czy o czyms jeszcze trzeba wiedzieć?

Mam w końcu okazjw na pierwszy raz z pewną dziewczyną z tindera, ale jest pewien problem - taki że ona ma pewne obawy żeby nie zajsc w ciąze, bo nie bierze tabletek, a ja jestem niedoswiadczony i mowo ze sie boi. No i ja sam nie wiem co o tym myśleć, czy faktycznie moj brak doswowdczenia stwarza jakoes większe ryzyko (pomimo p----------y) czy ona przesadza?

Jak cos to ona pierwszy raz ma za sobą, ale 6 lat posuchy

#s--s #zwiazki #podrywajzwykopem #tinder #badoo
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@essos: Odpowiedni rozmiar p----------y jest ważny żeby było git. Kup sobie kilka różnych i zobacz który pasuje. Za małe będą cię za bardzo ściskać i dla ciebie nie będzie fajne plus większe ryzyko że się rozerwie. Za duże mogą za łatwo się zsuwać a na poprawę w trakcie nie ma czasu i dodatkowo nie chciałbyś p----------y na zewnątrz dziećmi zachlapać xd
  • Odpowiedz
  • 0
@essos: poproś doświadczonego kolegę Chada o pomoc. Zapłodni ją, i przez 9 miesięcy będziesz mógł ją kryć bez konsekwencji.
  • Odpowiedz
@essos: pomijając heheszki, decydujac się na s*ks, bierzesz pod uwagę ewentualne konsekwencje i tyle a jeśli nie jesteś na to gotowy to zostaw pannę w spokoju tak będzie lepiej dla obu stron.
  • Odpowiedz
Jak cos to ona pierwszy raz ma za sobą, ale 6 lat posuchy

@essos: taaaaaa

Ale dlaczego chcesz wziąć tylko jedną prezerwatywę? Pewnie jeszcze tą co na 18 dostałeś w obrazku "w razie potrzeby zbij szybkę" jak ci pisali inni kup różne kup sobie lubrykant, zwal konia w gumie xD sprawdszisz sobie jakie ci lepiej leżą itp
jak by jedna pękła w trakcie zakładania to co dalej zrobisz? rozpłaczesz się
  • Odpowiedz
  • 0
pomijając heheszki, decydujac się na s*ks, bierzesz pod uwagę ewentualne konsekwencje i tyle a jeśli nie jesteś na to gotowy to zostaw pannę w spokoju tak będzie lepiej dla obu stron.

@wloskiwaski: To bardziej ona mi nie daje spokoju. Ale wydaje mi sie że takim "motto" to sie ludzie kierują chyba tylko w związkach. Ja mam też odwieczną posuche, więc ciężko tak rezygnować gdy nadarza sie okazja nie od curvy
  • Odpowiedz
czy o czyms jeszcze trzeba wiedzieć?

@essos: p----------a wystarczy. Jeśli dziewczyna panikuje na ten temat to namów ją na loda do końca. Zaczniecie od gry wstępnej, potem zabawy oralne, ty jej a ona tobie. Potem penetracja w gumce, w różnych pozycjach. Potem umyj go z myślą o niej i niech ona zrobi loda do wytrysku. Jeśli nie chce to przekonaj ją że może to wypluć zaraz po, nie chodzi o
  • Odpowiedz