Wpis z mikrobloga

@naganiaczherculesa: czaisz trochę rzeczywistość? Wiesz, że wśród kolegów, partnerów biznesowych nie wypada wywlekać pewnych spraw dla dobra biznesu? Tłumacząc łopatologicznie - piłkarze to partnerzy biznesowi, dobro ogółu to kadra/klub.
  • Odpowiedz
@donthateme: pewnie o to chodziło, jakby tańczyli walca czy inna makarene, nikt by o tym nie usłyszał. A tak, że kontrowersyjne, to się klikało, a nie ma złej sławy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa

Robert Lewandowski bardzo ceni swoją prywatność i rzadko pozwala, by jego sprawy personalne czy rodzinne stanowiły przedmiot dyskusji w przestrzeni publicznej.

Szkoda, że Ania nie ceni prywatności.

On nie został dotknięty przez memy, tylko przez Annę. Nawet memy nie były wystarczające, żeby Robert przejrzał na oczy
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: nie wiem jak ktokolwiek moze uważać za normalne to, że mężatka wywija takie fikoły z innym facetem. Jeden gość mi tłumaczył, że co ludzie chcą, przecież tak ten taniec wygląda. Jak go spytałem czy nie przeszkadzałoby mu to, że jego żona tak robi to sie zamknął xD
  • Odpowiedz
Robert podpisze kontrakt z jakimś saudyjskim klubem, wyjadą tam z rodziną. I problem frywolnej Anki, w kraju arabskim rozwiąże się sam.
  • Odpowiedz
@chandler-bing: Jest to bardzo przykre. Jesteś sobie najlepszym piłkarzem w Polsce, a może i nawet w całej historii polskiej piłki, jednym z najlepszych piłkarzy na świecie, grasz w topowych klubach najlepszych lig europejskich, pobiłeś nawet rekord goli strzelonych w lidze niemieckiej należący dotychczas do Niemca (to prawie jak wygranie bitwy pod Grunwaldem), mieszkasz sobie w słonecznej Barcelonie, masz miliony na koncie, ale wystarczy, że jedna kobieta, która nie umie utrzymać
  • Odpowiedz