Aktywne Wpisy

splinter96 +150
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Basti91 +12
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

Gdyby to była prawda, to największe branie w szkole i na studiach miałyby kujony, a chyba wszyscy pamiętamy, jak było naprawdę.
Kujon, dobry uczeń, inteligent = pogarda i śmiechy ze strony kobiet i Oskarków.
Gdyby zapytać 100 losowych kobiet na ulicy o 10 cech idealnego mężczyzny, to 90% by dało na pozycji #1 i #2 "wysoki i przystojny". Pozycji "ma magistra" nie byłoby wcale xD
Zresztą co ja się produkuję, zapytajmy kobiety, pani ekspert pracującej w temacie związków z innymi kobietami (vidrel). Czysty blackpill w ogólnopolskiej TV.
#przegryw #blackpill #redpill #incel #whitepill #bluepill #polsat #rymanowski
To są te detale.
@dobry-informatyg: hmm w tym spermiarskim spoleczenstwie, to i tak maja na pewno od ch desperatow do wyboru.
Wykształcone xD k---a z czego?
Czegoś przydatnego? Psycholoszki, filologie i pedagogiki to nie jest żadne porządne wykształcenie.
W mojej stolarni jedna maszyna jest warta pewnie tyle co taka ofiara losu zarabia w 10 lat a i tak wydaje im się że są na jakimś super wysokim poziomie bo udało im się przeczołgać przez prywatne studia fabrykę
I tak, statystycznie rzecz biorąc ktoś wykształcony w jakiejś dziedzinie będzie siłą rzeczy, cóż… wykształcony w stosunku do osoby, która takich nauk nie odebrała w ogóle.
2 lata szkoły zawodowej, 2 lata specjalistycznego kursu, w tym czasie 2 lata liceum, 3,5 roku inżynierii, 2 lata magisterki, egzamin