Aktywne Wpisy

MajaEris +31
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Moja dziewczyna po roku związku oznajmiła, że będzie chciała mieć dzieci, na początku nie chciała czyli klasyka, jest kochana i to ona widać bardziej mnie kocha niż ja ją, problem w tym, że ja mam 25 lat na karku i nie mam zamiaru babrać się w pieluchach. Chce podróżować, eksplorować życie, nie stać mnie na dziecko, ona sama skończyła studia i zaczęła coś kolejnego, i tak naprawdę nie ma poważnej roboty. No

Gdyby to była prawda, to największe branie w szkole i na studiach miałyby kujony, a chyba wszyscy pamiętamy, jak było naprawdę.
Kujon, dobry uczeń, inteligent = pogarda i śmiechy ze strony kobiet i Oskarków.
Gdyby zapytać 100 losowych kobiet na ulicy o 10 cech idealnego mężczyzny, to 90% by dało na pozycji #1 i #2 "wysoki i przystojny". Pozycji "ma magistra" nie byłoby wcale xD
Zresztą co ja się produkuję, zapytajmy kobiety, pani ekspert pracującej w temacie związków z innymi kobietami (vidrel). Czysty blackpill w ogólnopolskiej TV.
#przegryw #blackpill #redpill #incel #whitepill #bluepill #polsat #rymanowski
dr szlugie
Więc wszystko się sprowadza do zaradności w życiu. Tyle ¯\(ツ)/¯. A czy ta zaradność jest boostowana przez kasę starych, czy sam się czegoś dochrapałeś to już nikogo nie interesuje
Pracuję z takimi i Chryste Panie - szkoda gadać. Kiedyś się oburzyły, że z ochroniarzem rozmawiałem albo umawiałem się z dziewczyną, która u nas w firmie dorabiała na sprzątaniu. Dziewczyna bardziej zaradna i mądrzejsza od tych grażyn wykształconych
"a bo ja znam typa co ...." g---o, 3 odchylenia standardowe to outliery
@Tetsuya: i taka tłumaczy innym julkom jak żyć.
Btw, to pie*doleniem o wykształcenie pokazuje w jakiej bańce żyje baba, one nie rozumieją że ilość wykształcenia nie równa się jakości wykształcenia, a wynika to z faktu że co baba nie zrobi w kukoldystanie to i tak jest za to nagradzana, jakość wykształcenia się nie liczy.
Dokładnie tak, jak chcesz mieć dobry związek to powinieneś się związać z podobną pod względem intelektualnym, kulturowym osobą, już nawet pomijam wygląd. Dawniej było tak, że Anetka pielęgniarka miała znajomych z podobnym statusem i siłą rzeczy wiązała się z Korkiem budowlańcem. Tindery r-------y to totalnie i mamy Karynę z żabki, która aspiruje do
Ja wiem, że fajnie brzmi, że ktoś nie jest formalnie wykształcony, a przecież dyskutuje o astronomii i filozofii na poziomie, ale to jest promil ludzi i można spokojnie przyjąć błąd statystyczny.
A argument, „a bo Bill Gates, też rzucił studia i patrzcie gdzie teraz jest”. No tak, ale on się najpierw na te studia na Harvardzie
Jeżeli średnia inteligencja mężczyzn i kobiet jest taka sama (nieco różni się rozkład, ale można to tutaj pominąć), a - uwaga - 56% kobiet i 37% mężczyzn posiada wykształcenie wyższe, to znaczy, że aż 19% mężczyzn jest niesłusznie odrzucana z uwagi na wykształcenie, ponieważ pod względem intelektualnym byliby na spokojnie w stanie to wykształcenie zdobyć.