Wpis z mikrobloga

Jak słyszę to kręcenie korbą, że kobiety nie chcą być z mężczyznami, bo one są wykształcone, a chłopy nie, to aż wewnętrznie kisnę.

Gdyby to była prawda, to największe branie w szkole i na studiach miałyby kujony, a chyba wszyscy pamiętamy, jak było naprawdę.
Kujon, dobry uczeń, inteligent = pogarda i śmiechy ze strony kobiet i Oskarków.

Gdyby zapytać 100 losowych kobiet na ulicy o 10 cech idealnego mężczyzny, to 90% by dało na pozycji #1 i #2 "wysoki i przystojny". Pozycji "ma magistra" nie byłoby wcale xD

Zresztą co ja się produkuję, zapytajmy kobiety, pani ekspert pracującej w temacie związków z innymi kobietami (vidrel). Czysty blackpill w ogólnopolskiej TV.

#przegryw #blackpill #redpill #incel #whitepill #bluepill #polsat #rymanowski
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Romska_Palo_Ul_Laputa: To wykształcenie to się liczy tylko wtedy, jak dzięki niemu masz dobre życie i pieniądze, czyli ewentualne pochodne.
Więc wszystko się sprowadza do zaradności w życiu. Tyle ¯\(ツ)/¯. A czy ta zaradność jest boostowana przez kasę starych, czy sam się czegoś dochrapałeś to już nikogo nie interesuje
  • Odpowiedz
  • 192
@Romska_Palo_Ul_Laputa z całym szacunkiem dla tych wykształconych kobiet, ale jak przyjdzie z taką porozmawiać to merytorycznie nie różnią się specjalnie od seby z kołchozu. Bogactwo wypowiedzi pewnie też nieznacznie odbiega...
  • Odpowiedz
@mr-dawid: bo bycie wykształconym może zarówno oznaczać skończenie uczelni z Ivy League z wyróżnieniem jak i wyższej szkoły o----------a się, gdzie wystarczy czasem przyjsc na zajecia i cos przeczytac zeby dostac magistra
  • Odpowiedz
Wykształcone kobiety xd
Pracuję z takimi i Chryste Panie - szkoda gadać. Kiedyś się oburzyły, że z ochroniarzem rozmawiałem albo umawiałem się z dziewczyną, która u nas w firmie dorabiała na sprzątaniu. Dziewczyna bardziej zaradna i mądrzejsza od tych grażyn wykształconych
  • Odpowiedz
@Romska_Palo_Ul_Laputa: aż mi przypomniałeś moje liceum gdzie największe powodzenie wśród dziewczyn w klasie miał koleś który nie zdał i trafił do nas z rocznika wyżej ;) opędzić się nie mógł, klasowi pajace z zagrożeniem z połowy przedmiotów zaraz za nim, bo tamten był starszy co było jakimś magnesem na julki.
  • Odpowiedz
@Tetsuya: przynajmniej nie owija w bawełnę, że liczy się wykształcenie i charakter, tylko mówi jak jest. Najczystszy blackpill. Najlepsze jak dzwonił ten chłop, co ma mieszkanie i dobrą robotę, a ta go zbeształa, że nie dziwi się, że jest sam, bo to jest jakieś absolutne minimum i powinien zwierzątka i podróże dorzucić, to może coś z tego będzie.
  • Odpowiedz
@Romska_Palo_Ul_Laputa: one są po prostu zarozumiałe, a wykształcenie służy im jako pretekst, że przypadkiem nie wyszło, że chłopy ich nie chca z ich winy. Dorabiają sobie bajeczki o tym, że faceci boją się takich wykształconych kobiet xD. Poza tym, wiele z nich skończyło jakiś uniwerek w pcimiu dolnym, a ego ma top z tego powodu
  • Odpowiedz
@Romska_Palo_Ul_Laputa no ale trochę racji ma xD w sensie chodzi o to że kobiety są bardziej zainteresowane pięciem się w górę w hierarchii społecznej i robieniem takich rzeczy trochę na pokaz typu bycie oczytanym xD wynika to pewnie z tego że samice są bardziej uspołecznione i świadome niepisanych zasad społecznych. A chłopy wiadomo autyzm
  • Odpowiedz
@Romska_Palo_Ul_Laputa: wykształcenie istotnie statystycznie koreluje z wyższym statusem społecznym, a mezalianse są spoko w książkach i serialach
"a bo ja znam typa co ...." g---o, 3 odchylenia standardowe to outliery
  • Odpowiedz
jaka ta psycholog jest odrealniona

@Tetsuya: i taka tłumaczy innym julkom jak żyć.
Btw, to pie*doleniem o wykształcenie pokazuje w jakiej bańce żyje baba, one nie rozumieją że ilość wykształcenia nie równa się jakości wykształcenia, a wynika to z faktu że co baba nie zrobi w kukoldystanie to i tak jest za to nagradzana, jakość wykształcenia się nie liczy.
  • Odpowiedz
@Hylfnur:

wykształcenie istotnie statystycznie koreluje z wyższym statusem społecznym, a mezalianse są spoko w książkach i serialach

Dokładnie tak, jak chcesz mieć dobry związek to powinieneś się związać z podobną pod względem intelektualnym, kulturowym osobą, już nawet pomijam wygląd. Dawniej było tak, że Anetka pielęgniarka miała znajomych z podobnym statusem i siłą rzeczy wiązała się z Korkiem budowlańcem. Tindery r-------y to totalnie i mamy Karynę z żabki, która aspiruje do
  • Odpowiedz
@lord-nihilus Żeby w ogóle mówić o jakości wykształcenia, to najpierw trzeba to wykształcenie mieć. ;)
Ja wiem, że fajnie brzmi, że ktoś nie jest formalnie wykształcony, a przecież dyskutuje o astronomii i filozofii na poziomie, ale to jest promil ludzi i można spokojnie przyjąć błąd statystyczny.
A argument, „a bo Bill Gates, też rzucił studia i patrzcie gdzie teraz jest”. No tak, ale on się najpierw na te studia na Harvardzie
  • Odpowiedz
@alfka: głupoty gadasz. Jaki promil. Patrz:
Jeżeli średnia inteligencja mężczyzn i kobiet jest taka sama (nieco różni się rozkład, ale można to tutaj pominąć), a - uwaga - 56% kobiet i 37% mężczyzn posiada wykształcenie wyższe, to znaczy, że aż 19% mężczyzn jest niesłusznie odrzucana z uwagi na wykształcenie, ponieważ pod względem intelektualnym byliby na spokojnie w stanie to wykształcenie zdobyć.
  • Odpowiedz