Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +139
Od kilku dni w polskim internecie jest gigantyczny kwik o tę grafikę.
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
źródło: e3e8b5c9aace5a93c95bdbdc6c67ce8ebac3d0b7efda822d48727dd6207f1483
Pobierz
chalwaklb +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

20 lat w niemczczech siedzi a jego jedyny majątek to ciuchy w których tam pojechał z polski i to co w lidlu kupił na miejscu
Całe życie w MLM, giełdy, forexy chuje muje, z tym że on jeszcze poszedł w magię i leczenie dwu-punktem.
Jego d--a coś tam zarabia, 4 książki napisała, o tym że jest aniołem co przyszedł tu na ziemie leczyć ludzi i pomagać im w transformacji energetycznej, by ich dusze wchodziły na wyższy lvl i nie musiały powtarzać życia na tym łez padole i od początku przeżywać tych samych nieszczęść, by już teraz nauczyły się tego po co przyszły na ten wymiar. Wynajmują domki w lesie, gdzie komórka nie ma zasięgu, bo tak zdrowiej, i przyjeżdżają polskie samotne grażynki lat 30-60 z całej UE, płacąc po 1500zł za dzień (wyżywienie i nocleg w cenie) i je czarują. Stoi taka grażynka, przed nią d--a mojego starego trzyma jej przed głową dłonie, grażynka zaczyna się gibać jak j----y rezus, po czym krzyczy/płacze/śmieje się i pada do tyłu, a z tyłu mój stary stoi i "asekuruje" łapiąc ją i kładąc na ziemi xD
Z tym, że oni rozdzielność mają i kasa idzie do niej, a mój stary potem j---e u niemca w fabryce przez agencje i to co zarobi p----------a na giełdzie.
Jak byłem młody i chciałem od niego jakąś życiową radę, to jedyna odpowiedź na wszystko to było, graj na forexie, wyśle ci kurs xD
Wchodzę, a tam 3h nagrań, kurs za 5k i jakieś wskaźniki do programu mt4 od giełdy xD
Albo teksty powtarzał z tych swoich szkoleń: skoczyłbyś z samolotu bez spadochronu za milion dolarów? Nie? A samolot stoi na pasie startowym, a pod nim jest dmuchany materac xD
To już bym wolał mieć starego, co jest typowym januszem, to chociaż pomógłby mi passata wybrać i na ryby byśmy pojechali, a w trakcie opowiedział mi jak to kiedyś było za komuny. A tak to mój może mi opowiedzieć, jak było na kolejnym szkoleniu
Ale tak to jest jak tępak "wyżej sra jak dupe ma" i zamiast zająć się życiem, na swoje możliwości, czyli jakaś robota fizyczna, ew jakaś prywata i układanie kafelek i proste życie na swój rozum, to próbuje robić biznes i nie ma do tego głowy. To przychodzą ANIOŁOWIE BYZNESU i sprzedają takiemu kursy i marzenia, ten robi z siebie debila i jedyne pieniądze jakie widzi, to kredyty do spłacenia za te kursy
#sebcel #gielda #biznes #mlm #piramidafinansowa #niebieskiepaski #rozowepaski
@Schwarzfahrer: ale taguj #ojciecsebastian
PS. https://wykop.pl/wpis/77950211/moze-kiedys-bachor-sebastiana
źródło: image
PobierzNie to nie pasta, to moje życie. Stary był w jakimś kolibri czy coś, na stary turecki sweter przyczepiał broszkę, taki mały złoty koliber i tak z tym chodził p-------c o
@Schwarzfahrer: przyznam wprost, że pierwszy raz o czymś słyszę, ale wiem, że p--------e jest mieć takich rodziców. Znajomy ma podobnych i chyba najgorszy jest w tym rollercoaster, na początku hype na jakąś "magię/technologię" potem okazuje się, że jednak nie działa, trochę zjazd i potem nowy hype. Przy czym teraz jest o tyle gorzej, że te cykle są krótsze, bo algorytm tik-toka czy innego fb podpowiada nowych sprzedawców marzeń.
jak dorośniesz, będziesz miał już ten rodzinny kram, to chwila spokoju to coś cudownego.
wiadomo do 35 roku życia człowiek potrzebuje rodziców, potem jest łatwiej,