Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +78
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz
witajswiecie +178

Jak to jest z tym, że od siłowni nie można oczekiwać żadnych efektów i chodzić bo się lubi?
Jak mam w planie by dołożyć to mam nie dokładać bo to efekt?
Trzeba lubić samo chodzenie czy trzeba ćwiczyć?
Mam nie patrzeć na ludzi czy dla motywacji myśleć:"ja też kiedyś będę mieć taką sylwetkę"?
Jak się regenerować? Ćwiczę 3 razy w tygodniu po 1 dzień przerwy i 2 między nowym tygodniem. Kładę się spać 22 i wstaje 7. Mam co 2 dni ćwiczyć czy 2 razy lub nawet raz w tygodniu?
Jak dobrze przyglądać się planowi?
Dieta: ograniczam słodycze i nabiał, jem warzywa 2g białka/kg masy ciała, nie spożywam alkoholu od roku i 10 miesięcy. Jak dobrze się przyjrzeć diecie?
PlanFBW kashary. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1F5iUIvsklL71ArQ7C19XzUY-wWLTEJ8xIM-lpWPUrLg/edit?usp=drivesdk
Zrezygnowałem z Bułgarów bo po nich chciało mi się wymitować i jednego wariantu wyciskania, robię 3X12 serie zamiast 5 by skrócić czas, nie chciało mi się ponad 2h spędzać na siłowni. Jak się dobrze przyjrzeć planowi by nie robić źle?
Ciężary zmniejszać czy robić jak są rozpisane w planie? Jak kiedyś wysyłałem jak ćwiczę to psiali mi na wykopie, że jestem w stanie rady wcielić w życie i technika dla początkującego jest ok. Gdy pytałem na wykopie czy mam robić pustą sztangą to dostałem odpowiedź, że do bez sensu.
Jaki psychoterapeuta przeniesie ciężary z głowy na dźwigane na siłowni by były postępy?
#mikrokoksy #silownia
Efekty sylwetkowe pojawiają się dość szybko, z miesiąca na miesiąc będziesz widział poprawę o ile będziesz faktycznie stabilnie progresowal i jako tako trzymał dietę.
To nie jest filozofia jak może się wydawać, chodzi po prostu o "lift heavy, have fun". Dróg na to jest wiele.
Staraj się oczywiście o jak najbardziej poprawne technicznie powtórzenia, żebyś nie machał tych 6-8 powtórzeń do połowy ruchu i elo, o------e. Ćwicz mięśnie w ich