Aktywne Wpisy

HoroLive +206
Sprawdzam sobie teraz te szlachetne paczki. Nóż mi się w kieszeni otwiera. Chlop 28 lat, baba 33 (oczywiscie baba nie robi, ok zajmuje się dziecmi), ale mieszka z nimi babka 58 lat (standardowo, boli rączka albo dupka i nie mogę iść pracować). Dochód prawie 11k udokumentowany, a pewnie z mopsu jeszcze tam jakieś dary dostają. I co ? Chcą Pralko suszarke! Lodówke min 195cm, zastawy obiadowe, garnki, vouchery, zabawki. Jakby tak policzyć,

TomcioPalushek +175
źródło: 1000000115
Pobierz

#schizofrenia #depresja
źródło: 1000010529
PobierzAlbo inna metoda - ustal śmiesznie mały limit na początek. Przeczytaj tylko jedną kartę. To już nie powinno być takie męczące a może się okazać, że po jednej kartce pójdzie 2 rozdziały bo Cię wciągnie
@kluha666: no piękna kolekcja, coś mniejszego na początek Kinga, bo się szybko czyta.
Domyślam, że jest ciężko, no ale trochę walcz
R-------e hormony, zabierz się za sport, zwiększ poziom witaminy D.
W połaczeniu z drugą strategią to dość dobrze u mnie działa. Na początku robiłem to małymi kroczkami jak np. codziennie 10 fiszek z ang. albo 2min spacer rano. Działa o ile coś Ci nie zmieni systemu dnia bo tak to
@korin_: Just nie myśl bro xD Bezmyślność rozwiązaniem xD Cóż, chyba już wiadomo co jest źródłem dobrego samopoczucia co poniektórych - jak się okazuje to po prostu idiotyzm xD
@Sporket: Obczaj termin retardmaxxing. Wydaje się z pozoru głupie (hehe), ale jak miałeś kiedyś jakiś epizod głupawkowy, np. w towarzystwie, że przestałeś myśleć o wszystkim i opinii innych i jak wtedy się funkcjonuje to ma to trochę sensu.
Nie chodzi o to, żeby być bezmyślnym tylko, żeby nie spędzać za dużo czasu na myśleniu. Ja np byłem w stanie przeszukać kiedyś pół internetu, żeby na