Nie dowierzam w to k---a xD zakładają zrzutkę na 50 tysiecy ale jak można doić frajerów to cyk, dajcie już miliona xD. Były żołnierz który ma pewnie 10k+ emerytury.
@BananowyKrol: dokładnie tak! Lepiej już wpłacić na gościa, który zrobił coś pozytywnego, niż na kolejne żebry i przedłużanie agonii chorego dziecka, któremu się nigdy nie poprawi, ale rodzice myślą że ono pewnego dnia wstanie, zacznie biegać i zostanie drugim einsteinem, tyle że dziecko jest warzywem.
To jest dopiero podłość, żeby tymi odkorowanymi dziećmi zbierać kasę na jakieś fancy kliniki i robić rzewne reportaże jak to
dokładnie tak! Lepiej już wpłacić na gościa, który zrobił coś pozytywnego, niż na kolejne żebry i przedłużanie agonii chorego dziecka, któremu się nigdy nie poprawi
@tellet: no to przeczytaj na co ten gość choruje i jakie są sposoby leczenia
@mvmxks ok, ale jeżeli OP ma rację to powinni ustawić odrazu cel na prawie milion złoty, a nie, dajcie 50k, a udało się to teraz na 200k, znowu się udało to teraz 500k.
@fornson23: Jeśli, ma pomóc, to nie scam, to nie widzę nic złego. Może takie przesuwanie granicy to lepszy efekt psychologiczny przy zbiórkach- ktoś wchodzi i widzi że jest już połowa, to swoje dorzuci, a jakby było od początku 12k/500k to wielu by pomyślało- a i tak nie zbiorą, to trudno, moje parę złoty nic nie zmieni. :/
@rzaden_problem no właśnie w tym rzecz jak pomyślałem. Dziecko w USA ma mieć operację za 2,5 miliona? "Lol, i tak nie uzbierają. Nie wpłacam". Niestety tak działa ludzka psychika.
@tellet: no jasne, tu raczej chodzilo mi o to, że niestety ALS to będzie raczej wyrok, zwłaszcza, że zapadł na nie w wieku 40+
@fornson23 nie mnie to oceniać, chociaż też z mojej perspektywy wygląda na to, że ktoś poczuł kasę. Być może wierzą, że akurat jemu się uda, ale niestety realistycznie patrząc - raczej
Były żołnierz który ma pewnie 10k+ emerytury.
#zrzutka #wtf
źródło: IMG_5637
Pobierz@BananowyKrol: dokładnie tak! Lepiej już wpłacić na gościa, który zrobił coś pozytywnego, niż na kolejne żebry i przedłużanie agonii chorego dziecka, któremu się nigdy nie poprawi, ale rodzice myślą że ono pewnego dnia wstanie, zacznie biegać i zostanie drugim einsteinem, tyle że dziecko jest warzywem.
To jest dopiero podłość, żeby tymi odkorowanymi dziećmi zbierać kasę na jakieś fancy kliniki i robić rzewne reportaże jak to
@tellet: no to przeczytaj na co ten gość choruje i jakie są sposoby leczenia
@tellet: no jasne, tu raczej chodzilo mi o to, że niestety ALS to będzie raczej wyrok, zwłaszcza, że zapadł na nie w wieku 40+
@fornson23 nie mnie to oceniać, chociaż też z mojej perspektywy wygląda na to, że ktoś poczuł kasę. Być może wierzą, że akurat jemu się uda, ale niestety realistycznie patrząc - raczej