Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +78
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
wfyokyga +62
źródło: temp_file264127117035079903
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
źródło: temp_file264127117035079903
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#programowanie #programista15k #programista25k #pasjonat15k #pracait
@groman43: po czym zaczyna halucynować
Najłatwiej sie zorientować jak on myśli rozmawiając z nim i pytając o dziedzine na której się dobrze znamy, na poziomie wyższym od przeciętnego człowieka. Nadmienię że to się zmienia z miesiąca na miesiąc,
Nie korzystałem nigdy z Gemini, ale w tym wypadku też szału pewnie by nie było.
@arinkao: Proszę nie szukać na siłę. Małpa w zoo potrafi prompta napisać (co nie oznacza że żaden człowiek nie ma braków wiedzy z podstawówki - są wśród nas debile). Wy doszukujecie się w tym jakiejś eksperckiej wiedzy, żeby poczuć się bardziej przydatni. Jeśli ktoś ma problem z promptem, to chyba pozostaje selekcja naturalna xD
Chyba takiego jak: przerób mi zdjęcie żebym wyglądał przystojnie itp. albo inne prozaiczne pie...nie o niczym.
A gpt jak pewnie zauważyłeś leci po najniższej linii oporu i podaje ci na tacy totalne minimum, dodatkowo tak jak zasugerował OP, podlizując się bezkrytycznie pytającemu.
Nie wspominając o tym że ostatnia wersja jest w ogóle pełna błędów i myli sie częściej niż wykopki eksperci od
Nie korzystałem nigdy z Gemini, ale w tym wypadku też szału pewnie by nie było.
@groman43: Z pustego i Salomon nie naleje. Jak dysponujesz własną bazą materiałów, to możesz wrzucić to do
@groman43: I dlatego oceniasz GPT dla wszystkich?