Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +124
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +5
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

Ukradli ziemi za 400 baniek
Prezydent p------ł chałupę jakiemuś dziadkowi
Najlepsze, że ta wesoła ekipa wraca za 2 lata
Ten kraj ma w genach zapisany wieczny czas mroku, niebywałe
#polityka
@Dadas77: Facet ma rocznego dochodu jakieś 180 tysięcy, nie posiada własnościowego mieszkania (czyli ma spore koszty stałe), niespełna 200k oszczędności i do tego kredyt - obawiam się, że dla niego 300 złotych to dużo, bo to prawie jego dniówka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kroledyp: Ta, wraca, Ostatnio mieli 10 % mniej niż KO.
I jeszcze ciocia Kasia rozpieprza 200 mld bez żadnej kontroli.
I energetyka zaczyna byc modernizowana. Uwazam ze tu sobie poradzimy.
@Aster1981: o człowieku xD
@Kroledyp: to pomyśl tylko jaka nieudolna musi być ta druga ekipa, że ludzie wolą wybrać złodziei :(
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Kotlet_z_Chabowy: tryliony od razu xD chociaż byś sie pisowski dzbanie doinformował w podstawach tej afery
@Chris_Karczynski: już kiedyś pisałem o tym temu odbyciarzowi eduardo garcii, teraz po
@eduardo-garcia
@stannis: Zarabiał na klientach detalicznych i hurtowych. Na siebie!
@Chris_Karczynski: "na kim orlen zarabiał" "na klientach" i pyk, fajrant, można kończyć zmianę, obajtek obroniony, wcale nie j---ł Polaków na stacjach paliw marżami, wcale nie przyczyniał się do rekordowej inflacji, on tylko zarabiał na klientach xD