Wpis z mikrobloga

Obajtek wtopił 12 mld na inwestycje z d--y wysłał 5 baniek jakiemuś małolatowi uj wie skąd
Ukradli ziemi za 400 baniek
Prezydent p------ł chałupę jakiemuś dziadkowi
Najlepsze, że ta wesoła ekipa wraca za 2 lata
Ten kraj ma w genach zapisany wieczny czas mroku, niebywałe
#polityka
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie sądzę aby narażał się za 300zł,

@Dadas77: Facet ma rocznego dochodu jakieś 180 tysięcy, nie posiada własnościowego mieszkania (czyli ma spore koszty stałe), niespełna 200k oszczędności i do tego kredyt - obawiam się, że dla niego 300 złotych to dużo, bo to prawie jego dniówka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kryspin013: co do NFZtu nie ma jakiegos wielkiego myslenia. Nie jest zle, ale uwazam ze lepiej nie bedzie, nie w czasach wojennych. Bo teraz sa ciecia wszystkiego na rzecz obronnosci.

I energetyka zaczyna byc modernizowana. Uwazam ze tu sobie poradzimy.
  • Odpowiedz
@Kroledyp: @Hadolf_Itler @galicjanin a mimo to za jego kadencji Orlen miał kilkukrotnie wyższe zyski netto. Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów. Zdaje się, że Trump zbankrutował 12 razy. Czy to znaczy że jest fatalny? Ja np. nie zbankrutowałem ani razu, ale nie czuje się lepszy od niego.

@Chris_Karczynski: już kiedyś pisałem o tym temu odbyciarzowi eduardo garcii, teraz po
@stannis +2
prosiłem byś się już nie kompromitował. Polska miała przez cały ten okres Polska była w top3 UE pod względem najtańszych paliw (zwykle za Bułgarią i Rumunią). Długi czas paliwa w Polsce były wręcz NAJTAŃSZE w UE.

( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

@eduardo-garcia
  • Odpowiedz
Zarabiał na klientach detalicznych i hurtowych. Na siebie!

@Chris_Karczynski: "na kim orlen zarabiał" "na klientach" i pyk, fajrant, można kończyć zmianę, obajtek obroniony, wcale nie j---ł Polaków na stacjach paliw marżami, wcale nie przyczyniał się do rekordowej inflacji, on tylko zarabiał na klientach xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Kroledyp Usuwanie nieprzychylnych faktów, jakie to typowe dla upośledzonego lewactwa. Dobrze, że jedyne co wam pozostało to ujadanie na wykopie i lizanie sobie rowa w towarzystwie wzajemnej adoracji.
  • Odpowiedz