Wpis z mikrobloga

Obajtek wtopił 12 mld na inwestycje z d--y wysłał 5 baniek jakiemuś małolatowi uj wie skąd
Ukradli ziemi za 400 baniek
Prezydent p------ł chałupę jakiemuś dziadkowi
Najlepsze, że ta wesoła ekipa wraca za 2 lata
Ten kraj ma w genach zapisany wieczny czas mroku, niebywałe
#polityka
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kroledyp: @Hadolf_Itler @galicjanin a mimo to za jego kadencji Orlen miał kilkukrotnie wyższe zyski netto. Tylko ten kto nic nie robi nie popełnia błędów. Zdaje się, że Trump zbankrutował 12 razy. Czy to znaczy że jest fatalny? Ja np. nie zbankrutowałem ani razu, ale nie czuje się lepszy od niego.

@Chris_Karczynski: ciężko by nie miał wyższych zysków jak znacząco manipulowali cenami na swoją korzyść będąc jednocześnie
  • Odpowiedz
Mowa jest o glosowaniu by utrzymac rzad oparty wlasnie o KO.

@Aster1981: ale ludzie nie chcą KO, a KO nie rozumie czemu xD

KO to jest chujnia. Mieli cofnąć pisowskie debilne ustawy, a oni nawet nie złożyli projektów bo prezydent im się nie podobał, więc poczekali aż przejebią wybory by mieć jeszcze durniejszego prezydenta xD

Władza Tuska nic się nie zmieniła od poprzednich rządów, dosłownie przejebią wybory w 2027 mając
  • Odpowiedz
poseł który "zapomina" nabić na kasę 8 produktów za prawie 400 zł.

@galicjanin: przy czym produktów w koszyku ma łączenie 9 i nabija najtańszy by mieć paragon potrzebny do otworzenia automatycznych drzwi.

C--j wie ile razy mu się już tak udało... Bo jednak manfat szybciutko przyjął i poczekał jeszcze na policję, a nie bronił się, że to pomyłka...
  • Odpowiedz
@Dadas77: Nooo to właśnie może być dobry patent bo zawsze można się wybronić w razie wpadki. Można zawsze zapominać coś skasować, przy każdych zakupach a w razie wpadki można powiedzieć ojojoj pomyłka przecież jestem takim a takim posłem, mam przecież kasę to po co mam kraść, panowie po co ta policja już płacę, dajcie spokój. A finalnie pomyłka do pomyłki, grosz do grosza. Sam fakt, że wezwano policję może świadczyć
  • Odpowiedz
@Kryspin013: obecne sondaze nie sa takie zle, takze moze sie uda utrzymac choc obecny stan. Dowiemy sie za dwa lata.

@Aster1981: z tym, że obecny stan to też chujnia, więc ro za różnica czy będziesz miał pis z przekrętami czy "nie da sie" po jak np jakość usług w NFZ jest coraz niższa a człowiek nie robi się coraz młodszy?

Energetyka też r-------a i nic się z nią
  • Odpowiedz
@Kryspin013: niewiem czemu piszesz w innym miejscu. Inaczej oceniam sytaucje.
Z NFZetem cudow nie bedzie, a teraz czasy wojenne to beda jeszcze ciecia.

W energetyce ruszyla transformacja, tak wiec tu wyglada ze ogarna.
Zobaczymy co z "atomem".
  • Odpowiedz