@jmuhha: może i większe ale za to lepiej wykonane, z lepszych materiałów, lepszym planowaniem przestrzennym (place zabaw, szkoła, boiska, park, parking, kościół, przychodnia, sklepy) i z osobną kuchnią zamiast smrodów w salonie xD
@jmuhha: @assninja mnie to rozwala planowanie tych mieszkan nowych. Ostatnio widzialem 100m2 - kuchnia w salonie, sypialnia i zakatek biurowy na antresoli. 100 metrow kawalerki. Gdzie ginie ten metraz? W starej plycie miescili 3 pokoje, lazienke, kuchnia na niecalych 50m2
@jmuhha i to jest pewien paradoks. Sam szukając mieszkania w mojej okolicy mam do wyboru tylko stare budownictwo bo ma więcej M2. A często teren w około też jest lepiej zagospodarowany niż w nowych. Śmiech.
@Bill_Kilgore: wykopki myślą, że za komuny mieszkania po prostu rozdawali. Szedł Marian lat 20 do urzędu i dostawał za darmo klucze do M3 XD Chyba dziki trener musi nagrać o tym rolkę, bo inaczej nie wytłumaczysz XD
Po co singlowi, czy parze jadącej na kateringu i jedzeniu na mieście, coś więcej niż wielki salon z aneksem (bo gotują raczej towarzysko) sypialnią i kącikiem biurowym? Tak jest wygodniej i przyjemniej. Tak, jest to przerośnięta, kawalerka. Ale duża grupa osób potrzebuje dziś przerośniętej kawalerki
źródło: 1000021507
Pobierz@dorszcz: Nigdzie. Masz swobodę aranżacji.
Po co singlowi, czy parze jadącej na kateringu i jedzeniu na mieście, coś więcej niż wielki salon z aneksem (bo gotują raczej towarzysko) sypialnią i kącikiem biurowym? Tak jest wygodniej i przyjemniej. Tak, jest to przerośnięta, kawalerka. Ale duża grupa osób potrzebuje dziś przerośniętej kawalerki