Aktywne Wpisy

DrN_25 +151
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz
rukh +10
źródło: temp_file6042004186199315948
Pobierz

#polityka #razem #bekazlewactwa
źródło: temp_file2470532677204961506
PobierzCo nie zmienia faktu ze z tego komucha zawsze beka :D
@Kotlet_z_Chabowy: :DDD
Nie napisalem ze sie nie da ale ze jest trudno. Ja hipoteczny wzialem jak mialem lvl 34. A nie zarabialem minimalnej. No i zalapalem sie ze nie trzeba bylo wkladu wlasnego. Nie jest latwo. A tym
Zapomniales o pracy zdalnej, 30k na UoP, i sluzbowym aucie.
Ja na splacanie hipoteki nie narzekam bo posuchalem madrzejszych i teraz mam wywalone na to ze mam hipoteke. Jakos 160pln/mc mnie wychiodzi rata :DDD
Wiem ze zabrzmie sztampowo jak boomer - ale to nie ma tak ze cos Ci sie nalezy. GOWNO ci sie nalezy. Najpierw pokaz ze powinno sie nalezec.
@mat0707: Trend wzrostowy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kotlet_z_Chabowy: Podobno w krajach Skandynawskich, gdzie są wysokie podatki nie istnieją korporacje. Wszystkie uciekły w p---u.
tymczasem krzysiu przez całe życie nie pracował, studiował pierdyliard kierunków i żadnego nie skończył
także kto tu jest nieudacznikiem? xD
@Kotlet_z_Chabowy: w całej europie zachodnie przez dekady po wojnie panowały podatki dużo wyższe niż 50% - w UK do Thatcher były okolice 80%, w USA najwyższa stawka po wojnie to było 94% i nie uciekały - jak spróbują to ustalenie rezydencji podatkowej i niech płacą, jak nie pasuje to zakaz