Wpis z mikrobloga

• 395
@Frijheid2: tak gwoli ścisłości to fajne są zabawy słowem w takich przypadkach

- nie potrafię kraść -> ma wydźwięk typowo pozytywny
- ukradłem, ale złapali mnie z towarem na terenie miejsca kradzieży -> nie dość, że złodziej, to jeszcze nieudacznik

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@xfin czy dobrze widzę, że używasz czata do zrozumienia tych dwóch zdań?

Nie nabijam się jakby co - jestem naprawdę ciekawy.
  • Odpowiedz
czy dobrze widzę, że używasz czata do zrozumienia tych dwóch zdań? Nie nabijam się jakby co - jestem naprawdę ciekawy.

@BenAli: Niby jak i po czym, skoro sam to napisałem i sformatowałem po wykopowemu xDD

To teraz ja zadam pytanko (bom też ciekaw) - po co miałbym używać czata do rozumienia zdań, które wcześniej nie padły? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
  • 1
Niby jak i po czym, skoro sam to napisałem i sformatowałem po wykopowemu xDD

@BenAli. Z racji pracy czytam trylion wypowiedzi czata dziennie i sformułowanie "ma wydźwięk typowo pozytywny" zapala mi w głowie wszystkie lampki.

To teraz ja zadam pytanko (bom też ciekaw) - po co miałbym używać czata do rozumienia zdań, które wcześniej nie padły? ( ͡°( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@Frijheid2: w tej kadencji też stracą subwencje - nie złożyli jej na czas i ksiegowali a-----l na wydatki partyjne xD gość co ma biuro rachunkowe nie dopilnował rzeczy ktora jest oczywista każdemu #programista15k - nie wpisujemy alkoholu na fakturę a usługę gastronomiczna. No I pilnujemy terminów ale nie dla Sławka doktora ekonomii
  • Odpowiedz
@BenAli

Z racji pracy czytam trylion wypowiedzi czata dziennie i sformułowanie "ma wydźwięk typowo pozytywny" zapala mi w głowie wszystkie lampki.

Teraz czas na sprzężenie zwrotne. Przez dużą ekspozycję na treści generowane przez AI sami zaczynamy posługiwać się typowym dla nich językiem.
XD
  • Odpowiedz
  • 0
Teraz czas na sprzężenie zwrotne. Przez dużą ekspozycję na treści generowane przez AI sami zaczynamy posługiwać się typowym dla nich językiem.

@van-der-staas Dokładnie tak jest. Gdy czyta się dużo treści z czata, to mózg automatycznie przyswaja te konstrukcję, a potem mimowolnie je podsuwa w trakcie pisania. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz