Aktywne Wpisy

MonazoPL +74
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
SzubiDubiDu +67
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

#polityka #konfederacja #berkowicz #korwin
źródło: bekowicz
Pobierz"Usługi informatyczne " to było mocowanie obciążników do USB?
- nie potrafię kraść -> ma wydźwięk typowo pozytywny
- ukradłem, ale złapali mnie z towarem na terenie miejsca kradzieży -> nie dość, że złodziej, to jeszcze nieudacznik
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie nabijam się jakby co - jestem naprawdę ciekawy.
@BenAli: Niby jak i po czym, skoro sam to napisałem i sformatowałem po wykopowemu xDD
To teraz ja zadam pytanko (bom też ciekaw) - po co miałbym używać czata do rozumienia zdań, które wcześniej nie padły? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
@Wszebor: czyli to słynne OBCIĄ*ANIE
@BenAli. Z racji pracy czytam trylion wypowiedzi czata dziennie i sformułowanie "ma wydźwięk typowo pozytywny" zapala mi w głowie wszystkie lampki.
Teraz czas na sprzężenie zwrotne. Przez dużą ekspozycję na treści generowane przez AI sami zaczynamy posługiwać się typowym dla nich językiem.
XD
@van-der-staas Dokładnie tak jest. Gdy czyta się dużo treści z czata, to mózg automatycznie przyswaja te konstrukcję, a potem mimowolnie je podsuwa w trakcie pisania. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
poprawion'd
Oprócz pensji z partii KORWIN, wystawił tam faktury na 126 tys. na usługi informatyczne