Aktywne Wpisy

Medokin99 +526
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
pablonzo +202
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Przecież to niemożliwe, żeby Polską realnie rządzili ludzie typu były minister Robert Telus, który nie ma pojęcia czym jest bitcoin.
I to na prawdę bez podziału na partie. Tak jak nie wyobrażam sobie żeby o realnym rozwoju i funkcjonowaniu państwa mieli coś do powiedzenia Bosak z Zajączkowską, tak samo nie wyobrażam sobie w tej roli Szczerby z Kierwińskim.
Jeśli nie ten Deep State i jakaś garstka sensownych ludzi, to może po prostu poważne decyzje zapadają w Brukseli i Waszyngtonie, a nasi lokalni mogą sobie pokrzyczeć o sprawach mniejszej wagi typu niedziela handlowa, prace domowe w szkołach, likwidacja gimnazjów i odwrotnie przywrócenie ich
#polityka #polska