✨️ Jak radzić sobie z byłymi partnerami?Ⓘ Różowa wybrała kogoś innego i mnie olała na parę miesięcy z pozostawionymi uczuciami. Nie wyszło im. Teraz do mnie wraca i mówi "Anon, ale nie miej do mnie pretensji, bo ja się zakochałam".
"Anon, ale nie miej do mnie pretensji, bo ja się zakochałam".
@mirko_anonim: taki tekst, ale po ślubie i z dziećmi. ( ͡°͜ʖ͡°) Jeszcze mogłaby wrócić z ciążą po cudzym chłopie. ;D Ona się tylko zakochała, daj jej ślepo podążać za emocjami, kosztem Ciebie samego. :d
@mirko_anonim ja bym taka zablokowała na wszystkich kanałach kontaktu. Trzeba się szanować, bo już po tej rozmowie z jej wytłumaczeniem powinieneś jej powiedzieć żeby nie miała do Ciebie pretensji bo Ty się odkochałeś i nie widzisz jej jako osoby co mogłaby być w Twoim życiu obecna.
@mirko_anonim mialem podobnie, tylko ona nadal jest z tym typem xD nawet mi go nie zal ;) szanuj sie i zrob tak jak radza Mireczki i Mirabelki wyzej :)
Różowa wybrała kogoś innego i mnie olała na parę miesięcy z pozostawionymi uczuciami. Nie wyszło im. Teraz do mnie wraca i mówi "Anon, ale nie miej do mnie pretensji, bo ja się zakochałam".
#heheszki #zwiazki #randki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim:
@mirko_anonim: taki tekst, ale po ślubie i z dziećmi. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze mogłaby wrócić z ciążą po cudzym chłopie. ;D Ona się tylko zakochała, daj jej ślepo podążać za emocjami, kosztem Ciebie samego. :d
@mirko_anonim: robisz im bloka, idziesz na rokse. A potem zaczynasz nowe zycie tj. tinder, yuboo i znajdujesz lepszom babe
@mirko_anonim: szanuj się
@mirko_anonim: Prawdziwa miłość 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta