Aktywne Wpisy

ztakisam +101
Cholera jak mam oddać samochód do mechanika to mnie skręca. Nie mówie, że nie ma super fachowców, są, ale jak na lekarstwo. Przykład, po którym mnie trzęsie. Mam opla diesla i przy odpalaniu wyskakiwał check engine. Za niskie napięcie w czujnikach dpf i czasem w pompie ABS. Oddałem auto do 2 mechaników... jeden pomierzył czujniki i cholera wie co tam jeszcze. Diagnoza - trzeba kupić 2 nowe czujniki nox 3200zl plus robota

szklarskaporeba +161
#usa Gwoli przypomnienia - w takim wyposażeniu przyszedł na protest okrzyknięty przez Republikanów bohater Kyle Rittenhouse.
źródło: merlin_178250748_cc08b3d7-f5fd-47c2-90dc-516189f5515e-articleLarge
Pobierz

źródło: temp_file7377379437400174691
Pobierzźródło: temp_file5882601210227403860
PobierzZle to wygląda dla roSSji
@Metris: a na froncie nie widać różnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Icouldbeyourmom: ale ostatnio się one bardzo nasiliły, bo rosyjscy żołnierze weszli do tych miast.
to nawet po polsku napisane nie jest
@derekperek122: po ukraińsku?
Kolejność wyrazów („Pokrowsk i Kupiańsk – bardzo duże kłopoty Ukrainy”) odpowiada typowej składni rosyjskiej/ukraińskiej.
W rosyjskim można powiedzieć:
«Покровск и Купянск — большие проблемы Украины»
(czyli dosłownie: Pokrowsk i Kupiańsk — duże problemy Ukrainy).
@Metris: XD zapomniałeś Grooveer ze wchodzą tam od półtora roku XD
@bombastick: byli blisko ale jeszcze nie wchodzili
@Metris Ludzie mają to do siebie, że kibicują bardziej ofiarom niż napastnikom.