Wpis z mikrobloga

@adam-pajac: nie xD Różnica pomiędzy 1080p na low czyli setting w którym różnica jest największa możliwa jakimś ryzenem 7600 a 9800x3d to chyba 28% a w 4k nie ma żadnej różnicy. Im masz mocniejsze gpu tym różnica jest bliższa 30% w niższej rozdzielczości a w4k nie ma różnicy chyba że gpu jest stare. Jedyną znaną mi grą która niemal wyłącznie leży na cpu jest dota 2.
  • Odpowiedz
@Uuroboros: cs2 jest nastawiony pod procesor i nikt nie gra w 4k na poważnym poziomie - widać że się nie znasz a przy 7600X3D wystarczy karta z serii 4xxxx i poniżej 360fps nie spada a to przy monitorze 360hz zapewnia płynną gre
  • Odpowiedz
@ktostam7: To jest spełnianie marzeń z dzieciństwa kiedy człowiek miał energię. Żeby mieć taki komputer to trzeba dużo pracować i odłożyć dużo pieniędzy, przez to człowiek jest zmęczony i grać za bardzo nie ma ochoty. No chyba że ma urlop albo długi weekend.
  • Odpowiedz
  • 0
@adam-pajac: pomijając fakt, że cs2 to taka trochę niszowa gierka. Fakt - gra w toto kupa ludzi ale bez przesady - żaden to wyznacznik wydajności na obecne czasy. Zresztą - kto co lubi.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Wwolt: ogólnie tak, coraz mniej się chce w tym życiu. Ja po kupnie nowej karty graficznej nie zagrałem chyba ani razu w coś nowego. Ghost of tsuszima kupione i chyba nawet nie włączyłem.
  • Odpowiedz
  • 1
@wooster: dzisiejsze gierki są nudne i jest zbyt duży wybór - kiedyś dorwałeś jakąś gierkę to doceniałeś i n-----------ś nawet w jakiegoś crapa.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@adam-pajac: ale to też chyba kwestia tego, że już to wszystko znam. Pierwszy hollow knight był dla mnie super, klimat, historia, samo chodzenie po tym świecie było przyjemnością. Ostatnio kupiłem na switcha nowego hollowa, to pograłem trochę na wyjeździe, a jak wróciłem do domu, to ani razu nie poczułem potrzeby, żeby do tego wrócić. Jeszcze wcześniej grałem już nie pamiętam w co, to po godzinie zacząłem się zastanawiać po co
  • Odpowiedz