Aktywne Wpisy

Polasz +709
Mirki i Mirabelki pijcie ze mną kompot!!
Właśnie urodził mi się drugi synek!!
Żonka zrobiła mi najlepszy prezent na #walentynki (。◕‿‿◕。)
#chwalesie
Właśnie urodził mi się drugi synek!!
Żonka zrobiła mi najlepszy prezent na #walentynki (。◕‿‿◕。)
#chwalesie
źródło: 1000017642
Pobierz
KonwersatorZabytkow +180
Spoko chłop się wydawał ale zebrać 100 k "na przeżycie" mając kasę z YT, dochód z dzialności swojej i żony, dochód ze współpracy, będąc najbardziej obleganym mechanikiem w Białymstoku to trzeba nie mieć godności
Niejednej rodzinie 100k to by na dwa lata syateczyło.
#profesorchris
Niejednej rodzinie 100k to by na dwa lata syateczyło.
#profesorchris

Depresja to spektrum, możesz mieć nawet połączona depresję z ocd czy innymi chorobami, te twoje grzybki to mogą więcej szkody niż pożytku dać
@xer1x: proszę bardzo: https://www.nature.com/articles/s41380-022-01661-0 . Twoja empirycznie podparta wiedza medyczna to wydmuszka, najpopularniejsze obecnie w leczeniu SSRI, przepisywane masowo i uznawane za bezpieczne, w przypadkach lekkiej do umiarkowanej depresji mają skuteczność niewiele wyższą niż placebo, mają dużo bardzo nieprzyjemnych działań niepożądanych, mocno uzależniają, a objawy odstawienia przez wielu lekarzy są mylone z nawrotem depresji, co prowadzi do błędnego koła i trzymania pacjenta na tych lekach całymi latami,
Poza tym adaptogeny to nie pseudonauka. Wiadomo, że te substancje są bioaktywne, wiadomo że działają.
Wciąż zalecam przed sięgnięciem po tradycyjne leki zbadanie mikrobioty jelitowej