Aktywne Wpisy

Negaigoto +275
Mirki i Mirabelki. Taka jest afera. Zarządcą stwierdził, że świetnym pomysłem jest ustawienie kosza na śmieci tuż przed grobem mojego Taty, bo starsi Parafianie domagali się większej ilości mniejszych śmietników. Czy ktoś pytał mnie o zdanie? Nie. Czemu w takim razie nie ustawili tego śmietnika przed grobem osoby, która tak tego potrzebuje?
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
źródło: 1000032560
Pobierz
JimLahey88 +107
źródło: 1761502518423747912
Pobierz

źródło: temp_file1808181806786352520
PobierzNie chce psuć zabawy, ale naturalny jest ten, w którym godzina 12 (umowna) jest bliżej realnego południa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Stewan: No niestety, ale słońce nie używa zegarka, więc raczej on nie istnieje.
"PIĘKNY SŁONECZNY DZIEŃ"
@Polasz: Cytując Wikipedię to czas letni jest tym co oszczędza energie, a nie zimowy, bo to czas letni ma dać więcej światła po pierwszej zmianie w fabrykach.
źródło: Saving_Daylight_-_Save_1%2C000%2C000_tons_of_coal_NMAH-AC0433-0000103
PobierzTo po pracy mam czas na wszelką aktywność za dnia, to mnie interesuje, aby była jak najdłuższa.
źródło: L_vs_Z
Pobierz