Aktywne Wpisy

ROCKNROLLLA +13
W sumie o c--j chodzi ale z bełkotu medialnego wychodzi na to że Roland chciał macanek i poslusznosci jego niepewnej sobie mości :) #rolnikszukazony
źródło: IMG_4760
Pobierz
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_4760
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mój typ to chyba Wisła - Levadia. Jako 14-latek mocno to przeżyłem, zachwiało to u mnie sensem dalszego zainteresowania polską piłką xD
Bach bach Karabach nie uwzględniam, bo jak się okazało z biegiem czasu, ten klub wyrósł na całkiem solidną markę.
#mecz #pilkanozna
Największe upokorzenie XXI wieku
i od tamtej pory jedyne mecze jakie obejrzałem to akurat jak u znajomych albo w pracy oglądali.
Utwierdziło mnie to w przekonaniu, że w 2002 podjąłem dobrą decyzję.
@Lolenson1888:
Z pozaboiskowych to zdecydowanie największe upokorzenie. IMO jeszcze bardziej żenujące było to rzucanie się z pretensjami do Szkotów i UEFY po całej sytuacji, kiedy to Legia popełniła bezdyskusyjny błąd i dostała karę zgodną z regulaminem.
Taki na przykład GKS - Cementarnica może i było frajerskie, ale kto miał jakieś oczekiwania od gieksy? Szczególnie w tamtych latach. A Dudelange w ogóle nie powinno
źródło: comment_25MpeHQBcmLG9zfuOpIvpklcbpueGozj
PobierzLuksemburski Dudelange to nawet nie jest amatorska ekipa. To profesjonalny klub, mały, bo mały, ale normalny klub. W 2018 wyeliminowali Legię w 4. rundzie, ale potem też wyrzucili CFR Cluj w play-offach. W fazie grupowej zremisowali z Realem Betis. W
@slawek887: Niby tak,
tam nawet gral wczoraj 40 latek, lech powinien na luzie ich pocisnac 3 ; 0
tu nie ma porownania z dudelange (przeciez oni wtedy byli mocni dosyc)
"W moim zespole grają niemal wyłącznie amatorzy, tylko czterech Duńczyków ma kontrakty półprofesjonalne – mówił po meczu Runar Pall Sigmundsson, trener oprawców poznańskiej lokomotywy. I w zasadzie nic więcej tutaj nie trzeba dodawać"