Wpis z mikrobloga

Czyli co, wygląda na to, że przegrani frustraci z wykopu znaleźli sobie nowego wroga i po krucjacie skierowanej w stronę kobiet, teraz czas na dosłownie wszystkie psy? No, normalni to wy nie jesteście. ( _)

Jak ja wami wszystkimi gardzę, niesamowite jak nisko na przestrzeni lat upadł ten portal.

Moja Majka pozdrawia was wszystkich gorąco i chociaż ma już niemal trzynaście lat, to i tak nadal dziarska z niej babka. ()

#psiarze #psy #bekazpodludzi #bekazprzegrywow
esk0 - Czyli co, wygląda na to, że przegrani frustraci z wykopu znaleźli sobie nowego...

źródło: temp_file5762145616603005536

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przegrani frustraci z wykopu znaleźli sobie nowego wroga i po krucjacie skierowanej w stronę kobiet, teraz czas na dosłownie wszystkie psy?

@esk0: po wielu latach prób w końcu znaleźli wroga na swoim poziomie XD
  • Odpowiedz
  • 246
@esk0 psiarze się zesrali, że nikt nie kocha ich psieci xD
Zajebiście jak somsiad psiarz zostawi swojego Kajtka na cały dzień w domu, a ten drze się na całe osiedle.
Zajebiście jak wszystko na około osiedla jest dosłownie zasrane, bo psiarz który zbiera po swoich pupilkach to jakaś legenda.
Ale to wykopki złe, bo są po drugiej stronie barykady i muszą żyć z waszym s----------e mózgowym.
  • Odpowiedz
@esk0 @Gieremek
Zapraszam do mnie do mieszkania posłuchać wycia i skomlenia kundla kilka godzin dziennie, szybciutko zmieni wam się optyka. I nie, nie jest to tylko mój problem tylko tysięcy ludzi i nie jest to przesadą.

Zapraszam zobaczyć jak wygląda elewacja budynku który codziennie jest oszczany przez wszystkie psy z budynku (a jest ich pewnie z kilkadziesiąt, mieszkań jest 190)

Zapraszam do porozmawiania z setką ludzi którzy codziennie
  • Odpowiedz
  • 8
no tak wszystko zasrane xd chyba żyjesz na jakichś slumsach, bo ja na swoim osiedlu nie zauważyłem by było wszystko zasrane.

@Lomana_LuaLua Zapraszam na spacery w Warszawie. Mogę wskazać ulice.
  • Odpowiedz
@esk0 wykopki protestuja przeciwko agresywnym rasom i braku poszanowania przestrzeni wspolnej przez niektorych psiarzy.
Zesraj sie w wklej zdjecie swojego kundla.
Jak sie uderzy w stol to nozyce sie odezwa.
  • Odpowiedz
@congobongo: jakim kurniku z tektury, normalna wielka płyta na Bielanach. Mieszkają ludzie starsi, młodsi, rodziny i żadnej patoli. Na trawnik strach wejść, sraka czasem też na chodnikach, nie wspominając już o smrodzie moczu przy drzwiach na klatke...
  • Odpowiedz